Η επική ατάκα Μοντέλα για την... κηδεία του!

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα είδε το ποτήρι μισογεμάτο μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στην Αθήνα και δεν παρέλειψε να εκφράσει παράπονο για την αυστηρή κριτική που δέχεται από τον ιταλικό Τύπο...

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / ÌÏÍÔÅËÁ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / ÌÏÍÔÅËÁ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Δεν κάναμε άσχημο παιχνίδι, πήγαμε καλά στο δεύτερο μέρος. Δεν ήταν εύκολο να παίξεις σε αυτή την έδρα αλλά είδα θετικά πράγματα.

Φτάσαμε κοντά στη νίκη και δημιουργήσαμε περισσότερα από τον αντίπαλο, εάν είχαμε σκοράρει στη φάση με το δοκάρι του Μοντολίβο θα το αξίζαμε.

Τις τελευταίες εβδομάδες δημιουργούμε λιγότερο αλλά δεχόμαστε και λιγότερες φάσεις. Η επίθεση σε κρίση; Αριθμητικά ναι αν κρίνουμε από τα δύο τελευταία παιχνίδια", δήλωσε για το ματς ο τεχνικός των "ροσονέρι" ο οποίος προσέφερε και μία εκπληκτική ατάκα για τα βέλη που εξακοντίζονται προς το πρόσωπό του από τα ιταλικά ΜΜΕ.

"Εδώ και λίγο καιρό παρακολουθώ ζωντανός την κηδεία μου, αυτό είναι ένα αβαντάζ. Η διοίκηση με στηρίζει, από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι θα συμβεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK