Η επιρροή του Νεϊμάρ στον Κουτίνιο... τινάζει τις ισορροπίες

Η εθνική Βραζιλίας έχει εξασφαλίσει από καιρό μια θέση για το Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018 και το κλίμα στη "σελεσάο" είναι τρομερό. Τόσο καλά τα λένε οι Βραζιλιάνοι μεταξύ τους που ο Νεϊμάρ ενίοτε γίνεται και "μάνατζερ" των συμπατριωτών.

Η επιρροή του Νεϊμάρ στον Κουτίνιο... τινάζει τις ισορροπίες

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ θα εξαγριωθούν με τον Νεϊμάρ διαβάζοντας το ρεπορτάζ της "Sport" που επικαλείται πηγές μέσα από την εθνική Βραζιλίας που αναφέρουν ότι ο σταρ της Παρί έχει πάρει από κοντά τον Φελίπε Κουτίνιο και τον συμβουλεύει ποια πορεία να ακολουθήσει στην καριέρα του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα ο Νεϊμάρ ενημέρωσε τον συμπατριώτη του ότι η Παρί έχει έτοιμη πρόταση για εκείνον και το καλοκαίρι μετά το Μουντιάλ θα την καταθέσει στη Λίβερπουλ!

Ο πρώην σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, όχι απλά ενημέρωσε τον Φελίπε Κουτίνιο για το ενδιαφέρον της ομάδας του Έμερι, αλλά φέρεται να τον προέτρεψε να τη δεχθεί κιόλας την πρόταση που θα του γίνει για να γίνουν συμπαίκτες και στο Παρίσι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κουτίνιο πέρασε... Γολγοθά το καλοκαίρι που μας πέρασε περιμένοντας να δει πού θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις των "Κόκκινων" με την Μπάρτσα, ωστόσο το deal έπεσε σε... παγόβουνο και ο παίκτης παρέμεινε στο "Άνφιλντ" υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK