Η επιστροφή της Ζενίτ στις ακριβές μεταγραφές: Δίνει 18 εκατ. ευρώ για Βραζιλιάνο παικταρά

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Βραζιλία η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχει καταθέσει επίσημη πρόσφορα για να πάρει κορυφαίο ταλέντο της Σάο Πάολο.

Lucas Beraldo of Brazil's Sao Paulo, left, goes for ahead with Paolo Guerrero of Ecuador's Liga Deportiva Universitaria during a Copa Sudamericana quarterfinal, second leg soccer match at Morumbi stadium in Sao Paulo, Brazil, Thursday, Aug. 31, 2023. (AP Photo/Andre Penner)
Ο Λούκας Μπερλάντο αριστερά AP PHOTO/ANDRE PENNER

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήταν κάποτε μία από τις ομάδες κορυφαίου ευρωπαϊκού επιπέδου που επένδυε πολλά εκατομμύρια για την αγορά ποδοσφαιριστών από την Λατινική Αμερική. Η ρωσική ομάδα σύμφωνα με δημοσίευμα στην Βραζιλία επιστρέφει στο μεταγραφικό προσκήνιο μέσω της προσπάθειάς της να αποκτήσει ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα της Σάο Πάολο.

Ο λόγος για τον Λούκας Μπερλάντο. Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ πρωτοεμφανίστηκε στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και ήδη κέντρισε το ενδιαφέρον κλαμπ στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Μία εξ αυτών είναι η Ζενίτ που κατάθεσε προσφορά ύψους 18.000.000 ευρώ για τον νεαρό.

Σε πρώτη φάση, πάντως, η Σάο Πάολο φέρεται να μην απάντησε στην πρόταση καθώς περιμένει και άλλες προτάσεις με περισσότερα χρήματα. Γράφτηκε μάλιστα πως η Λέστερ θα κάνει φόκους τις επόμενες μέρες στον Μπερλάντο και θα μπει στην περίπτωση με 20.000.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως η Σάο Πάολο είναι διασφαλισμένη ως προς το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή καθώς τον έχει "δεμένο" έως τον Δεκέμβριο του 2028. Για την ιστορία ο Μπερλάντο εκτός από κεντρικός αμυντικός έχει την ευχέρεια ν' αγωνιστεί και μπροστά από τα στόπερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK