Ελλάδα και ο,τι να΄ναι

Βραζιλιάνος πρώην άσος του Ολυμπιακού, φίλος του Ντιόγκο, που είχε στοιχίσει 1,5 εκατ. στον Κόκκαλη, έχει πάθος με την Ελλάδα σε βαθμό που ψάχνει ομάδα ακόμη και στην Football League!

Ελλάδα και ο,τι να΄ναι

Λεονάρντο ντε Ζεζούς Ζεράλντο... Στην Ελλάδα έγινε γνωστός ως Λεονάρντο... Βραζιλιάνος αριστερός φουλ μπακ, φίλος του Ντιόγκο, προϊόν κι αυτός της Πορτουγκέζα, που στοίχισε στον Σωκράτη Κόκκαλη τον Γενάρη του 2008 περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για να τον ντύσει στα "ερυθρόλευκα".

Στην ομάδα του λιμανιού του Πειραιά έμεινε 2,5 χρόνια και το καλοκαίρι του 2010 δόθηκε δανεικός στην Ιντερνασιονάλ (αντί 300.000 ευρώ) για να επιστρέψει ενα χρόνο μετά στον Ολυμπιακό λύνοντας το συμβόλαιο του και πηγαίνοντας ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ. Η καριέρα του στον δικέφαλο της Θεσσαλονίκης ήταν συντομότατη αφού τον Γενάρη εκείνης της σεζόν επέστρεψε στην Βραζιλία. Εκεί φόρεσε διαδοχικά τις φανέλες των Γκρέμιο Μπαρουέρι, Ατλέτικο Γκοϊανένσε, Βίλα Νόβα και Μόζι Μιρίμ(η ομάδα του Ριβάλντο).

Έχοντας πλέον κλείσει τα 31του χρόνια, o Βραζιλιάνος μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Μόζι Μιρίμ και ψάχνει τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη. Όχι μόνο στη Βραζιλία, αλλά και στην Ελλάδα. Η παρουσία του στη χώρα μας τον προηγούμενο μήνα μόνο τυχαία δεν ήταν. Μάλιστα, εθεάθη στο "Γ. Καραϊσκάκης" να παρακολουθεί από τα επίσημα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί ψάχνει και στην Ελλάδα. Όχι μόνο σε ομάδες της Super League, αλλά και τις Football League!

Άλλωστε, ο Λεονάρντο δεν θα βγάλει χρήματα σε αυτή την ηλικία. Ο,τι έχει βγάλει, το έβγαλε στη μέχρι τώρα καριέρα του. Πάντα όμως έτρεφε θαυμασμό κι αγάπη για τη χώρα μας. Γι' αυτό και η επιθυμία του να επιστρέψει στα μέρη μας.

Ο Πανελευσινιακός ενδιαφέρθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να καλύψει ούτε στο ελάχιστο τις απαιτήσεις του. Ο 31χρονος αριστερός μπακ προτάθηκε και στην Σπάρτη αν και με τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις λόγω της παραίτησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η υπόθεση μπορεί να καθυστερήσει.

Θεωρείται, δε, σίγουρο ότι η αναζήτηση του για ελληνική ομάδα δε σταμάτησε εδώ και θα ενταθεί στο προσεχές μέλλον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK