Η επίθεση του Χένες σε Μάντσεστερ Σίτι και Παρί αφορά τα χρήματα

Ο νυν επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, μίλησε στο podcast "11 Lives - The World of Uli Hoeness", όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νάσερ Αλ Κελαϊφί και τη διαφορά τους, ενώ τόνισε πως τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχουν κατακτήσει το Champions League.

Η επίθεση του Χένες σε Μάντσεστερ Σίτι και Παρί αφορά τα χρήματα
© 2019 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, ήταν ιδιαίτερα επικριτικός προς τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, τονίζοντας πως ο ίδιος δούλεψε σκληρά για να αποκτήσει όσα έχει εν αντιθέσει με τον πρόεδρο από το Κατάρ.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast "11 Lives - The World of Uli Hoeness", ο Χένες στράφηκε και κατά της Μάντσεστερ Σίτι, υποστηρίζοντας πως τόσο οι Πολίτες, όσο και οι Παριζιάνοι, δεν έχουν σημειώσει κάποια σπουδαία διάκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

"Μέχρι στιγμής δεν έχουν κερδίσει τίποτα. Τίποτα. Ούτε η Σίτι, ούτε η Παρί έχουν κατακτήσει έναν τίτλο Champions League", τόνισε ο 69χρονος για να αναφερθεί στον Κελαϊφί, λέγοντας: "Η διαφορά μεταξύ μας είναι ότι εγώ δούλεψα σκληρά για τα χρήματά μου και τα πήρε ως δώρο. Εκείνος δεν χρειάζεται να δουλέψει γι' αυτό. Όταν θέλει παίκτη πηγαίνει στον εμίρη του", καθώς είναι γνωστό πως πίσω από την Παρί βρίσκεται ο όμιλος επενδυτών του Κατάρ Qatar Sports Investments (QSI).

"Αν τους κερδίσουμε (την Παρί) θα είμαι πολύ χαρούμενος. Θα συνεχίσουν να χάνουν από εμάς. Όχι πάντα, αλλά μερικές φορές. Και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Αυτό με χαροποιεί εμένα για μένα, να τους αποδεικνύουμε ότι τα σιχαμένα χρήματά σας, δεν αρκούν!", κατέληξε ο Χένες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK