Η επιβράβευση του κουπάτου Μέσι ήρθε από την σέξι Αντονέλα

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε τρίτο σερί Copa del Rey με την Μπαρτσελόνα και στο φινάλε του τελικού δεν τον περίμενε μόνο η αγκαλιά των γιων του αλλά και ένα "καυτό" φιλί από τη σύντροφό του (VIDEO).

Barcelona's Lionel Messi, left and captain Andres Iniesta pose with the trophy after the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. Barcelona won the match 3-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Lionel Messi, left and captain Andres Iniesta pose with the trophy after the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. Barcelona won the match 3-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Το πρωτάθλημα χάθηκε μετά από δύο σερί κατακτήσεις (2015, 2016), η πορεία στο Champions League σταμάτησε στα προημιτελικά ελέω Γιουβέντους, όμως δεν γινόταν να τελειώσει η σεζόν και η Μπαρτσελόνα να μην προσφέρει ένα τρόπαιο στους φίλους της.

Έτσι το βράδυ του Σαββάτου ήρθε η ώρα για το τρίτο συνεχόμενο Copa del Rey από τους Καταλανούς με το 3-1 επί της Αλαβές, με τον Λιονέλ Μέσι να βάζει την υπογραφή του πάνω στο χορτάρι με ένα γκολ (άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε) και μία ασίστ (φανταστική στον Πάκο Αλκάθερ για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ του τελικού) αλλά και να κλέβει την παράσταση και στο... τρίτο ημίχρονο.

Αυτό έγινε με την αγκαλιά που έκανε στους δυο μικρούς γιου του, Τιάγκο και Ματέο, αλλά και με το φιλί που πήρε από τη σύζυγό του Αντονέλα Ροκούτσο η οποία είχε μπει στο γήπεδο για να πανηγυρίσει μαζί του, με την κάμερα του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού "Tele 5" να καταγράφει την τρυφερή οικογενειακή στιγμή του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK