Η ΕΠΟ αποχαιρέτησε τον Χολέμπας

Τέλος και επίσημα από την Εθνική Ελλάδας αποτελεί πλέον ο Χοσέ Χολέμπας, αφού η ΕΠΟ του είπε αντίο με ανακοίνωση και tweet, λίγες ώρες μετά τις... διαρροές.

Η ΕΠΟ αποχαιρέτησε τον Χολέμπας
holebas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κύκλος του 32άχρονου φουλ-μπακ με το εθνόσημο φαίνεται πως ολοκληρώθηκε για λόγους που γνωρίζει καλά ο ίδιος. Το ανακοίνωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Εσθονία και λίγο αργότερα, ήρθε η σειρά της ΕΠΟ να πει... "bye bye" με δυο τρόπους.

Αρχικά με επίσημη ανακοίνωση και μετά με tweet όπου ο Χολέμπας βγάζει selfie μαζί με συμπαίκτες από την Εθνική.

"Με αφορμή την απόφαση του Χοσέ Χολέμπας σχετικά με το μέλλον του στην Εθνική Ομάδα, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα παρακάτω

«Ευχαριστούμε θερμά τον Χοσέ Χολέμπας για την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα την τελευταία πενταετία, κατά τη διάρκεια της οποίας η Εθνική Ομάδα έφτασε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης (EURO 2012) και στις δεκαέξι κορυφαίες του κόσμου (Μουντιάλ 2014).

Ο Χοσέ φόρεσε 38 φορές τη φανέλα της Εθνικής επιτελώντας με επιτυχία τα αγωνιστικά του καθήκοντα, ενώ χρίστηκε μια φορά σκόρερ.

Η απόφασή του να σταματήσει να αγωνίζεται με την Εθνική και να δώσει χώρο σε νεότερους παίκτες, όπως ανέφερε, είναι απολύτως σεβαστή. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έφυγε λόγω... Μπακασέτα
Δεν είναι βόμβα, αλλά ευχάριστο γεγονός
Τέλος από την Εθνική ο Χολέμπας!
Εθνική:"Να φεύγουν οι προβληματικοί"

News 24/7

24MEDIA NETWORK