Η επόμενη μέρα...

Η κατάρα του πεντάλεπτου χτύπησε τον ΠΑΟΚ και στοίχισε την ήττα στην αναμέτρηση με την Στουτγκάρδη για το Κύπελλο UEFA στην γεμάτη Τούμπα. Το παρών έδωσε ο Μισέλ Πλατινί ενώ παρελθόν αποτελεί ο Φατίχ Ακιέλ.

Η επόμενη μέρα...

Η κατάρα του πεντάλεπτου χτύπησε τον ΠΑΟΚ και στοίχισε την ήττα στην αναμέτρηση με την Στουτγκάρδη για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ στην γεμάτη Τούμπα. Οι παίκτες του « δικέφαλου»…έβγαλαν μόνοι τους τα μάτια τους ενώ κάποιοι από αυτούς έδειξαν αδυναμία σε κάποια χρονικά διαστήματα του παιχνιδιού, κάτι που αποδεικνύει πως θα χρειαστεί πολύ δουλειά προκειμένου να βελτιωθούν οι συγκεκριμένες αδυναμίες.

Ο τεχνικός των Θεσσαλονικιών, Γιώργος Κωστίκος, κοιτάζει την επόμενη ημέρα και θεωρείται σίγουρο πως θα φτάσει το μαχαίρι βαθιά στο κόκαλο αναφορικά με ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν επιδείξει την ανάλογη προσοχή και προσπάθεια μέχρι τώρα. Τα ταμεία του ΠΑΟΚ γέμισαν από την αναμέτρηση της Πέμπτης καθώς τα 21700 εισιτήρια έδωσαν περίπου 550.000 ευρώ ενώ άλλα 144.000 ευρώ πρόσφεραν τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Υψηλές παρουσίες χθες στην Τούμπα καθώς από την σουίτα του γηπέδου παρακολούθησαν την αναμέτρηση ο Μισέλ Πλατινί παρέα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Γούμενο, τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ότο Ρεχάγκελ, και τον άμεσο συνεργάτη του, Γιάννη Τοπαλίδη, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό και τον σύμβουλο της ΕΠΟ, Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

Ο Μισέλ Πλατινί μετά το τέλος του αγώνα επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, θέλοντας να δώσει κουράγιο στους παίκτες της ομάδας για την ήττα. Εκεί είχε συνομιλία με τον αρχηγό του «δικέφαλου», Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ του δόθηκε μια φανέλα του ΠΑΟΚ με το νούμερο 10 και το όνομα του στην πλάτη. « Τα χρώματα του ΠΑΟΚ μου αρέσουν ιδιαίτερα καθώς με τα ίδια χρώματα της Γιουβέντους έζησα μεγάλες στιγμές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μισέλ Πλατινί.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δείπνησε με τον Γιάννη Γούμενο και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, ενώ την Παρασκευή θα βρεθεί στη Βέροια προκειμένου να εγκαινιάσει αθλητικές εγκαταστάσεις.

Λύθηκε το συμβόλαιο του Φατίχ Ακιέλ

Παρελθόν αποτελεί από το έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ από την Πέμπτη ο Φατίχ Ακιέλ. Ο εκπρόσωπος του Τούρκου ποδοσφαιριστή, Αχμέτ Μπουλούτ, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Γούμενο, και ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου να λυθεί η συνεργασία κοινή συναινέσει.

Ο Ακιέλ παρέμεινε στον ΠΑΟΚ μόλις έξι μήνες ενώ ο λόγος αποχώρησης του, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο μάνατζερ του, ήταν το γεγονός πως παρέμεινε απλήρωτος. Ο Τούρκος αμυντικός είχε υποπέσει σε συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα τις τελευταίες ημέρες καθώς δεν παρουσιαζόταν στις προπονήσεις της ομάδας και όλα οδηγούσαν στο διαζύγιο μεταξύ των δυο πλευρών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK