Η Equipe έβαλε τον Μέσι στο πρωτοσέλιδο και έστειλε μήνυμα!

Γαλλία και Αργεντινή συνθέτουν το πρώτο χρονικά ζευγάρι της φάσης των "16" του Μουντιάλ, με την Equipe να στέλνει μάλιστα ηχηρό μήνυμα στην ομάδα του Ντεσάμπ ρίχνοντας τα φώτα πάνω στον Μέσι.

Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring the opening goal of his team during the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring the opening goal of his team during the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Από την μία πλευρά η Γαλλία που ναι μεν δεν έθελξε με την απόδοσή της στη φάση των ομίλων (μόλις τρία γκολ) αλλά παρόλα αυτά πήρε άνετα την πρώτη θέση και έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ που κυκλοφορούν στα γήπεδα της Ρωσίας.

Από την άλλη η Αργεντινή που πέρασε από χίλια κύματα (sic) μέχρι να καταφέρει να γραπώσει το εισιτήριο για τους "16" και πλην του Λιονέλ Μέσι δείχνει να υστερεί σε πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο ενώ έχει και τεράστια πρόβλημα στα αποδυτήρια με τις διαταραγμένες σχέσεις προπονητή-παικτών.

Ποια λοιπόν εκ των δύο θα επικρατήσει το απόγευμα του Σαββάτου; Η λογική λέει πως η ομάδα του Ντεσάμπ είναι το ισχυρό φαβορί και εκείνη του Σαμπαόλι το αουτσάιντερ, με την "Equipe" να δείχνει να ενστερνίζεται τη συγκεκριμένη άποψη αν αναλογιστεί κανείς το πρωτοσέλιδο που επέλεξε να έχει παραμονή του αγώνα.

Η Equipe έβαλε τον Μέσι στο πρωτοσέλιδο και έστειλε μήνυμα!

Αυτό δείχνει τον Λιονέλ Μέσι στο κέντρο να έχει τη μπάλα και να είναι ανάμεσα σε πέντε Γάλλους παίκτες (Ουμτιτί, Βαράν, Καντέ, Πογκμπά, Παβάρ), με τη γαλλική εφημερίδα να έχει τίτλο: "Δεν θα περάσει" (το ιστορικό "No Pasara") και να προσθέτει:

"Η αποστολή των μπλε είναι ξεκάθαρη. Για να έρθει η πρόκριση στα προημιτελικά θα πρέπει να εξουδετερώσουν τον Μέσι, το μεγαλύτερο ατού των Αργεντινών". Στη διαδικτυακή της μάλιστα έκδοση η εφημερίδα κάνει ειδική αναφορά στον Σαμουέλ Ουμτιτί, με την λογική πως ο Γάλλος σέντερ μπακ γνωρίζει καλά τον "Pulga" μιας που είναι συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα...

Ποια θα πάρει το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τους "8"; Αργεντινή ή Γαλλία;

News 24/7

24MEDIA NETWORK