Η Εσθονία "τελείωσε" την Κύπρο στο 92'

Η Κύπρος το πάλεψε για 90 λεπτά, όμως δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Εσθονία εκτός έδρας και έτσι πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την "υπόθεση πρόκριση".

Η Εσθονία "τελείωσε" την Κύπρο στο 92'

Την προηγούμενη αγωνιστική η Κύπρος έκανε ένα τεράστιο "δώρο" στην Ελλάδα, επικρατώντας με 3-2 της Βοσνίας. Ένα αποτέλεσμα που την έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι της κατάληψης της 2ης θέσης, όμως... για πολύ λίγο.

Στο ματς με την Εσθονία εκτός έδρας, οι Κύπριοι το πάλεψαν για 90 λεπτά όμως ένα γκολ του Κάιτ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων τους έριξε στο καναβάτσο!

Με την ήττα από την Εσθονία, η Κύπρος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά τη υπόθεση πρόκρισης (10 βαθμοί), αφού χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Αυτό το αποτέλεσμα θα μπορούσαμε να πούμε ότι... βολεύει την Εθνική Ελλάδας που έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη την επόμενη αγωνιστική στην Κύπρο.

ΕΣΘΟΝΙΑ: Ακσάλου, Τενίστε, Μπαράνοβ, Γιάαγκερ, Μετς, Πικ, Ζενιόβ (78' Μίλερ), Κάιτ, Αντόνοβ, Πούργε (87' Ταμ), Ανιέρ (82' Βασίλιεβ)

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Τζ. Δημητρίου, Λαΐφης, Κατελάρης, Ρενάτο, Κυριάκου, Λαμπάν, Χριστοφή (87' Χαραλαμπίδης), Αρτυματάς, Αβραάμ (66' Κάστανος), Σωτηρίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK