Η εθνική Μαρόκο έκανε μεταγραφή από τη Ρεάλ

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Μπραχίμ Ντίαζ θα αγωνίζεται με την εθνική Μαρόκο αντί γι' αυτή της Ισπανίας σύμφωνα με δημοσιογράφο.

Η εθνική Μαρόκο έκανε μεταγραφή από τη Ρεάλ
Ο Ρεγκραγκί αποθεώνεται AP

Έτοιμη να κάνει μία μεταγραφή που ήθελε εδώ και αρκετούς μήνες είναι η εθνική του Μαρόκου σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Λίνο Μπάκο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ιταλομαροκινός δημοσιογράφος σε tweet του ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Μπραχίμ Ντίαζ, που την φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζεται ως δανεικός με την φανέλα της Μίλαν, δέχτηκε τελικά να αγωνιστεί για την εθνική του Μαρόκου.

Θυμίζουμε ότι η ομοσπονδία του Μαρόκου επιχείρησε να πάρει τον ποδοσφαιριστή λίγο πριν από την ενάρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου ώστε να λάβει μέρος στη διοργάνωση.

Κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη αλλά οι ιθύνοντες του Μαρόκου κατάφεραν, σύμφωνα πάντα με τον Λίνο Μπάκο, να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στις αναμετρήσεις του ερχόμενου Μάρτη.

Εμποδίο στη συγκεκριμένη κίνηση δεν αναμένεται να είναι το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής έχει μία συμμετοχή στο ενεργητικό του με την φανέλα της εθνικής Ισπανίας.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπράιτον έχασε Τροσάρντ αλλά κλείνει άσο της Λίβερπουλ

Ρανιέρι: Στα 71 του χρησιμοποιεί την πιο μοντέρνα προπονητική τεχνική

Ρεάλ: Στα ράνταρ της ένας από τους κορυφαίους Ολλανδούς

News 24/7

24MEDIA NETWORK