Η Εθνική Ομάδα μπαίνει στη μάχη για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ισπανία-Ελλάδα με πολλές προσφορές από το Pamestoixima.gr

Η Εθνική Ομάδα μπαίνει στη μάχη για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Την προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκινάει η Εθνική Ομάδα. Αύριο, στις 21:45, στη Γρανάδα αντιμετωπίζει την Ισπανία, στο θεωρητικά πιο δύσκολο παιχνίδι της στο δεύτερο όμιλο. Θα επιδιώξει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Ισπανία για να κάνει το πρώτο βήμα και να ανέβει η ψυχολογία της εν όψει της συνέχειας της προκριματικής φάσης.

Το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει πολλές προσφορές για την πρώτη μάχη της Εθνικής Ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Περισσότερες από 400 επιλογές και «Money Back»

Ο αγώνας Ισπανία-Ελλάδα παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του. Προσφέρονται περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές, καθώς και το «Money Back» για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους προσφέρονται από το Pamestoixima.gr και οι σημερινοί αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Γαλλία-Ουκρανία (21:45) και Κύπρος-Σλοβακία (21:45).

Πολλαπλά σκορ για τον αγώνα Γαλλία-Ουκρανία

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές με τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 3-0, 1-1 και 0-1 για τον αγώνα Γαλλία-Ουκρανία.

Η τριάδα με ενισχυμένη απόδοση είναι με τα Over 2,5 γκολ στο παιχνίδι Τουρκία-Ολλανδία, τα Over 9,5 κόρνερ στο ματς Βέλγιο-Ουαλία και το Goal στον αγώνα Γαλλία-Ουκρανία.

Ειδικές αγορές Cross Sports από το Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και τις ειδικές αγορές Cross Sports, τα υποθετικά στοιχήματα που συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

Για παράδειγμα, σήμερα μπορείτε να ποντάρετε αν θα είναι περισσότερα τα συνολικά γκολ στο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σερβία-Ιρλανδία ή τα συνολικά εύστοχα τρίποντα του Τζον Γουόλ στον αγώνα του NBA Χιούστον Ρόκετς-Σάρλοτ Χόρνετς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK