Η Εθνική του 2004 δεν μπήκε στο βιβλίο Guinness για 1 δευτερόλεπτο

Στέλιος Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Παπαδόπουλος επιχείρησαν να καταρρίψουν ένα ρεκόρ Guinness, σε μία εκδήλωση των Legends 2004. Απέτυχαν για λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο.

Οι Legends 2004 σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο τους All Stars Μονακό στη Λευκάδα, Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019
Οι Legends 2004 σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο τους All Stars Μονακό στη Λευκάδα, Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI

Η Εθνική Ελλάδας ζει σε ρυθμούς 2004 με την ευκαιρία συμπλήρωσης 15 ετών από το έπος της Πορτογαλίας και οι διεθνείς εκείνης της εποχής το διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Τρανό παράδειγμα αυτό που συνέβη το βράδυ της Κυριακής, όταν ορισμένα στελέχη της ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004 βρέθηκαν στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να καταρρίψουν ένα ρεκόρ Guinness!

Συγκεκριμένα, οι Στέλιος Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Παπαδόπουλος επιχείρησαν να αλλάξουν 50 επιτυχημένες πάσες σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα και να γράψουν... ιστορία ακόμα μια φορά.

Εκπρόσωποι του περίφημου βιβλίου βρίσκονταν κι αυτοί στον χώρο για να επικυρώσουν το αποτέλεσμα, την ώρα που φίλαθλοι κάθε ηλικίας παρακολουθούσαν την απόπειρα.

Η πρώτη προσπάθεια δεν ήταν επιτυχής, αφού οι δύο βετεράνοι χρειάστηκαν χρόνο για να προσαρμοστούν στη διαδικασία.

Στη δεύτερη απόπειρα τα πήγαν κάπως καλύτερα, αφού ολοκλήρωσαν την αποστολή τους και μάλιστα σε καλό χρόνο.

Η τρίτη ήταν και η καλύτερη προσπάθεια. Οι δύο παλαίμαχοι αντάλλαξαν 50 πάσες μέσα σε 28,15 δευτερόλεπτα.

Όμως...

Δεν κατάφεραν να καταρρίψουν το ρεκόρ Guinness στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ένα ρεκόρ που διατηρήθηκε στα 27,39 δευτερόλεπτα και πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2017, από δύο Κοσοβάρους. Οι Κουστρίμ Χετεμί και Λαμπινότ Ζενελί, αν και ποτέ δεν υπήρξαν ποδοσφαιριστές, κατάφεραν να ολοκληρώσουν 50 μεταβιβάσεις σε αυτόν τον χρόνο κατά τη διάρκεια του Dubai Fitness Challenge στα ΗΑΕ.

Όπως και να 'χει, οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται για καλό σκοπό και τη συγκεκριμένη βραδιά συγκεντρώθηκαν χρήματα τα οποία θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Οι εορτασμοί θα κορυφωθούν στις 4 Ιουλίου, ανήμερα του τελικού, όταν οι Legends 2004 θα αντιμετωπίσουν τους παλαιμάχους της Πορτογαλίας εκείνης της χρονιάς στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Οι παίκτες της Εθνικής παίζουν έτσι για να διώξουν τον Αναστασιάδη; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK