Η Έβερτον δίνει μυθικό πριμ στον Ντάις εάν τη σώσει από τον υποβιβασμό

Τεράστιο και το οικονομικό κίνητρο για τον Σον Ντάις όσον αφορά στην επιχείρηση σωτηρίας της Έβερτον από τον υποβιβασμό.

FILE - Burnley's manager Sean Dyche applauds the fans prior to the start of the English Premier League soccer match between Burnley and Leicester City at Turf Moor stadium in Burnley, England on March 1, 2022. Everton has turned to Sean Dyche in its fight to secure Premier League survival. The former Burnley manager was hired by Everton as the successor to Frank Lampard on Monday Jan. 30, 2023 and has signed a two-and-a-half-year contract. (AP Photo/Jon Super, File)
Ο προπονητής της Έβερτον, Σον Ντάις AP PHOTO/JON SUPER

Καμένη Γη παρέλαβε ο Σον Ντάις αναλαμβάνοντας την Έβερτον. Μία ομάδα στα χαμένα που φλέρταρε/φλερτάρει με τον υποβιβασμό από την Premier League.

Ωστόσο, ο νέος τεχνικός των Ζαχαρωτών μπήκε δυναμικά στην επιχείρηση σωτηρίας της ομάδας και στο ντεμπούτο του νίκησε την πρωτοπόρο και εξαιρετική εφέτος Άρσεναλ.

Βέβαια, ο Ντάις εκτός από το γόητρο και το προφίλ του στο ενδεχόμενο παραμονής στην πρώτη κατηγορία θα εκτοξεύσει και το νούμερο στον τραπεζικό του λογαριασμό. Το deal φοβερό. Ο προπονητής εξασφάλισε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό εάν τα καταφέρει.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα στην Daily Mail αναφέρει πως η Έβερτον θα δώσει πριμ τον Ντάις 4.000.000 ευρώ εάν το σύνολο παραμένει στην πρώτη κατηγορία στο τέλος της σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

Είναι τρελός ο πρόεδρος των Σανς, ο νεότερος στην ιστορία του NBA: Έφερε Ντουράντ μόλις ανέλαβε

Τζέιντον Σάντσο, επέστρεψε από την εξορία και σκόραρε μετά από πέντε μήνες

Γιουνάιτεντ: Αυτοί είναι οι τρεις εκ των έσω που διεκδικούν το 7 του Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK