ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εξέδρα του Μπέιλ

Όλα είναι έτοιμα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για την υποδοχή του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τους υπεύθυνους του σταδίου να στήνουν μια εξέδρα για την παρουσίαση του Ουαλού, η οποία ενδεχομένως θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα.

Η εξέδρα του Μπέιλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, ωστόσο όλα δείχνουν πως η μετακίνηση του 24χρονου στη Μαδρίτη θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Μάλιστα, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ετοιμάζονται πυρετωδώς για την παρουσίαση του ποδοσφαιριστή, με τους ανθρώπους της Ρεάλ να έχουν στήσει μια εξέδρα στο γήπεδο, όπου ο Μπέιλ θα έχει την πρώτη του επαφή με το κοινό των Μαδριλένων. Παρόμοια σκηνή είχε στηθεί και για την παρουσίαση του μεγάλου αστεριού της “βασίλισσας”, Κριστιάνο Ρονάλντο το 2009.

Σύμφωνα με τη Μarca το αστρονομικό deal που αναμένεται να αγγίξει περίπου τα 95 εκατομμύρια ευρώ θα οριστικοποιηθεί μόλις κλείσουν κάποιες εκκρεμότητες στην Τότεναμ, με βασική αυτή του αντικαταστάτη του Ουαλού που θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Λαμέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK