Η ευκαιρία της ΧΡΟΝΙΑΣ από τον Αραούχο!

Ποιός μάτιασε τον Σέρχιο Αραούχο; Την ώρα που η ΑΕΚ ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει το 1-0 κόντρα στον Αστέρα εκείνος την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι μέσα από τη μικρή περιοχή, αποτρέποντας βέβαιο γκολ (PHOTO)!

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Aν έχεις τύχη διάβαινε, όμως αν δεν την έχεις τότε δεν αποκλείεται και να εκτεθείς!

Πριν από λίγες ημέρες ο Σέρχιο Αραούχο είχε μπει αλλαγή στον δεύτερο προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό και μέσα σε λίγα λεπτά είχε σηκώσει στο πόδι το ΟΑΚΑ με γκολάρα στην εστία του Προτό όμως το ματς με τον Αστέρα στο ίδιο γήπεδο δεν ξεκίνησε καλά για τον Αργεντινό.

Και αυτό το διαπίστωσε πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 15 λεπτά στο ματς. Η αρχή έγινε στο πρώτο λεπτό όταν έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση ενώ στο 13ο λεπτό τα... είδε όλα!

Μετά από σέντρα του Μασούντ από τα αριστερά ο Τριανταφυλλόπουλος πήγε να διώξει τη μπάλα αλλά της έδωσε κατεύθυνση προς τα δίχτυα της εστίας του Αθανασιάδη, με τον Αραούχο να μπαίνε μέσα στη φάση (η μπάλα ήταν έτοιμη να καταλήξει στα δίχτυα) και να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Απέτρεψε ΒΕΒΑΙΟ γκολ, ενώ ο ίδιος συνειδητοποίησε το λάθος του, έχοντας ξαπλώσει ανάσκελα στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενουμένων.

Η ευκαιρία της ΧΡΟΝΙΑΣ από τον Αραούχο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK