Η... ευκαιρία των "μικρών" του ΠΑΟΚ

Οι Ευθύμης Κουλούρης και Στέλιος Πόζογλου που αποτέλεσαν το κέρδος του ΠΑΟΚ για την σεζόν που μας πέρασε και ο Αγγελος Αναστασιάδης που σκοπεύει να τους τσεκάρει και να τους δώσει ευκαιρίες.

Η... ευκαιρία των "μικρών" του ΠΑΟΚ
koulouris.jpg

Σίγουρα την σεζόν που μας πέρασε, δεν θα μπορούσε να πει κανείς πως ο ΠΑΟΚ πέτυχε... διάνα σε πολλές μεταγραφές που πραγματοποίησε (απεναντίας έγινε το αντίθετο) ενώ ούτε έφερε εις πέρας τους στόχους που έθεσε. Αν υπάρχει πάντως κάτι θετικό από την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε, ήταν το ότι... ξεπετάχτηκαν οι Ευθύμης Κουλούρης και Στέλιος Πόζογλου (πέραν αυτών των δύο παικτών, το ντεμπούτο του με την "πρώτη" ομάδα έκανε και ο 19χρονος μέσος, Κυριάκος Σαββίδης που έπαιξε απέναντι στον Λεβαδειακό).

Αμφότεροι (είναι 18 ετών) αγωνίστηκαν στην "μεγάλη" ομάδα του "Δικεφάλου" και έδειξαν πως είναι ταλαντούχοι. Ο Κουλούρης είχε 11 συμμετοχές και τρία γκολ και πιο συγκεκριμένα σκόραρε στο εκτός έδρας ματς (0-3) με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο (δύο τέρματα) και στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καλλονή (ένα τέρμα), στο οποίο μάλιστα έδωσε την νίκη στον ΠΑΟΚ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Ο Πόζογλου (μεσοεπιθετικός) αγωνίστηκε σε έξι αγώνες πετυχαίνοντας ένα γκολ, αυτό στο εντός έδρας ματς (2-2) με την Αλκμααρ.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης πιστεύει στις δυνατότητες των δύο νεαρών και αναμένεται να τους τσεκάρει. Γενικώς έχει καλή άποψη για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και έχει την διάθεση να δώσει ευκαιρίες στους "μικρούς" του "Δικεφάλου". Ετσι είναι στο χέρι των Κουλούρη και Πόζογλου οι οποίοι... άρεσαν την σεζόν που μας πέρασε, να "αρπάξουν" από τα μαλλιά την όποια ευκαιρία τους δοθεί και σιγά σιγά να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Ελληνα τεχνικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK