Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Η μεσοβδόμαδη αγωνιστική ποτέ δεν έβγαινε σε καλό στους ποδοσφαιριστές. Ετσι και τώρα, αρκετές ομάδες προτίμησαν την ξεκούραση, έστω και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους των ιταλικών, ισπανικών, γαλλικών και γερμανικών γηπέδων, τη στιγμή που που στην Μ. Βρετανία κυριαρχεί το Λιγκ Καπ, με τις αναμενόμενες εκπλήξεις.


Η τέταρτη αγωνιστική της Ιταλίας περιελάμβανε νίκες για τους τρεις μεγάλους και παράλληλα διεκδικητές του τίτλου. Η Γιουβέντους επικράτησε στο "Φρίουλι" της Ουντινέζε και παραμένει μόνη πρώτη με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση τη Λάτσιο με 2-0. Τέλος, πιο δύσκολη η επικράτηση της Ιντερ με 1-0 επί της Κιέβο στη Βερόνα, με τους "νερατζούρι" να βρίσκονται και αυτοί ψηλά στη βαθμολογία. Εντυπωσιακή η Ρόμα, φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την Πάρμα, συνεχίζουν ακάθεκτες Παλέρμο, Φιορεντίνα.


"Περονόσπορος" φαίνεται πως έχει πέσει στα μεγάλα ονόματα της Primera Division. Η Μπαρτσελόνα ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Βαλένθια στο "Καμπ Νου" και έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη. Η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε εντός έδρας από τη Θέλτα, ενώ η Λα Κορούνια και η Μπέτις έμειναν στο 1-1. "Λευκή" ισοπαλία στην Ανδαλουσία με τη Σεβίλλη και την Κάντιθ, ενώ ακόμα και η... πρωτοπόρος Χετάφε ήρθε ισόπαλη με τη Μαγιόρκα μέσα στη Μαδρίτη. Ηττα για την Εσπανιόλ από την Σανταντέρ. Μοναδική που διασώθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε της Αθλετικ Μπιλμπάο με 3-1, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη μετά από τρία παιχνίδια.


Συνεχίζει να καταπλήσσει η Σταντάρ, η οποία επικράτησε στη Λιέγη της πρωταθλήτριας Μπριζ με 2-0 και παραμένει στην κορυφή της Jupiler. Από κοντά και η Αντερλεχτ, η οποία συνέτριψε με 5-1 εντός έδρας τη "νεοφώτιστη" Ρόζελαρ. Οσο για την πρώην ομάδα του Τροντ Σόλιντ, μετά και την ήττα στη Λιέγη βρίσκεται μόλις στην τέταρτη θέση, αφού η ισοπαλια της Βέστερλο την ξανάφερε ψηλότερα από την Κλαμπ.

Δύο πόντους από την κορυφή της Ligue 1 απέχει η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού η ομάδα του Φουρνιέ, άφησε πίσω της τη συντριβή από τη Σεντ Ετιεν, και κέρδισε στο Παρίσι την Λιλ. Οι "στεφανουά" από την πλευρά τους κατάφεραν να "σπάσουν" το σερί των δώδεκα αγώνων χωρίς να δεχθούν γκολ στην έδρα τους, από τη... Νανσί, χάνοντας, μάλιστα, 2-0.Στην ισοπαλία έμεινε η Λιόν με τη Λάνς στο "Ζερλάν", ωστόσο η ομάδα του Ζεράρ Ουγέ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Χωρίς τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, η Μονακόφαίνεται πως τα πηγαίνει...καλύτερα, αφού επικράτησε της Τρουά εκτός έδρας,ενώέπαιξε για περίπου μισή ώρα με εννέα παίκτες! Ισόπαλο το παιχνίδι στη Βρετάνηανάμεσα στη Ρεν και τη Μπορντό, ενώ "φρένο" στην τρελή πορεία της Λε Μαν έβαλε η Νις με το 1-0. ΗΜαρσέιγ δέχθηκε νέο "χαστούκι", από την Τουλούζ αυτή τη φορά, χάνοντας με 1-0


Η αυλαία άνοιξε στη Γερμανία με τη Μπάγερν συνεχίζει τον περίπατό της. Πέρασε και από την Φρανκφούρτη, 1-0 την τοπική Αϊντραχτ και πέτυχε την έκτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες. Απομακρύνθηκε δε από τη Βέρντερ, η οποία γνώρισε την πρώτη ήττα της τη φετινή περίοδο, 2-1 εκτός έδρας από τη Γκλάντμπαχ. Αίσθηση προκάλεσε η σπουδαία νίκη της Βόλφσμπουργκ στο Αννόβερο με 4-2, ενώ στις επιτυχίες επέστρεψε η Ντόρμουντ, 2-1 στο "Βεσταφάλεν" τη Μπίλεφελντ. Μεγάλη νίκη σημείωσε το Αμβούργο επί της Στουτγκάρδης (υπ' ατμόν ο Τραπατόνι)με 2-1 εκτός έδρας και παραμένει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Νέο "στραβοπάτημα" για τη Σάλκε, η οποία έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με τη Νυρεμβέργη και ο Ραλφ Ράνγκνικ κάθεται πλέον σε "αναμμένα κάρβουνα".


News 24/7

24MEDIA NETWORK