Η ευρωπαϊκή δράση του Σαββάτου (VIDEOS)

Λίγες ημέρες μετά από το εκκωφαντικό 5-0 επί της Σάλκε, η Τσέλσι έμεινε στο 0-0 με την Σάντερλαντ στο "Στάδιο του Φωτός". Νίκες για Μπάγερν, Ρεάλ, Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, υπό το βλέμμα του Ρονάλντο η επικράτηση της Παρί επί της Νις.

Η ευρωπαϊκή δράση του Σαββάτου (VIDEOS)

Τα χρειάστηκε η Μπάγερν, σόου Χούντελαρ

Η Μπάγερν αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο κατάφερε να διαφυλάξει το 1-0 και να φύγει νικήτρια από την έδρα της Χέρτα. Τρία γκολ ο Κλάας-Γιαν Χούντελαρ στο 4-1 της Σάλκε επί της Μάιντς, θρίαμβος της Λεβερκούζεν (5-1 την Κολωνία).

Γκέλα η Τσέλσι, νίκες για Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ

Η Τσέλσι πέταξε βαθμούς στο "Στάδιο του Φωτός" με αντίπαλο τη μαχητική Σάντερλαντ. Το γκολ του Γκλεν Τζόνσον στο 85' λύτρωσε τη Λίβερπουλ απέναντι στην Στόουκ, με τον Στίβεν Τζέραρντ να είναι παγκίτης στην 16η επέτειο από το ντεμπούτο του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πάρτι κόντρα στη Χαλ παρότι έχασε τον Άνχελ ντι Μαρία, η Άρσεναλ έφυγε με νίκη από το "Χόθορνς" της Γουέστ Μπρομ.

Ιμπραχίμοβιτς, ρεκόρ και Ρονάλντο για Παρί

Υπό το βλέμμα του Ρονάλντο, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σκόραρε για 86η φορά με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και πρώτη εντός συνόρων μετά από τρεις μήνες και οδήγησε τους πρωταθλητές σε δύσκολη νίκη με 1-0 επί της Νις για τη 15η αγωνιστική της Ligue 1.

Ο Αντσελότι έσπασε το ρεκόρ του Μουρίνιο

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-1 της Μάλαγα στην Ανδαλουσία και ο Κάρλο Αντσελότι έγινε ο πρώτος προπονητής που οδήγησε τους "μερένγκες" στη 16η σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Μιγκέλ Μουνιόθ και του Ζοζέ Μουρίνιο.

Γκολ ο Μόρας, ήττα η Βερόνα

Ο Βαγγέλης Μόρας επιχείρησε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για τη Βερόνα, ωστόσο το γκολ που σημείωσε δεν ήταν αρκετό, μιας και η Σασουόλο έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 στο "Τσιτά ντελ Τρικολόρε" για την 13η αγωνιστική της Serie A.

Ο Μαρίνος λύτρωσε την Σαρλερουά

Με το παρθενικό γκολ του Στέργου Μαρίνου στο Βέλγιο, η Σαρλερουά νίκησε 3-2 στην έδρα της Βέστερλο κι έκανε μεγάλο βήμα παραμονής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK