Η φανέλα με το "καταραμένο" νούμερο που επέλεξε ο Άμραμπατ στην Γιουνάιτεντ

Ο Σοφιάν Άμραμπατ επέλεξε νούμερο στη φανέλα του που οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν συνδέσει με άσχημες αναμνήσεις.

Morocco's Sofyan Amrabat during the International friendly soccer match between Morocco and Peru at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 28, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Σοφιάν Άμραμπατ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Επί μία δωδεκαετία το νούμερο που επέλεξε να φοράει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σοφιάν Άμραμπατ ήταν πιασμένο από ποδοσφαιριστή που ο περισσότερος κόσμος είχε ξεχάσει πως συνέχισε να είναι στην ομάδα έως το φετινό καλοκαίρι που αποχώρησε γιατί έληξε το συμβόλαιό του.

Ο λόγος για τον Φιλ Τζόουνς ο οποίος πήγε στο Μάντσεστερ ως επιλογή του Σερ Άλεξ από την Μπλακμπερν για να γίνει σπουδαίος. Ωστόσο, πολλοί τραυματισμοί τον άφησαν πίσω σε τέτοιο επίπεδο που πρακτικά δεν υπήρχε στην ομάδα ως ενεργός παίκτης σημειώνοντας ελάχιστες συμμετοχές.

Τα ίδια και με τον προηγούμενο κάτοχο του "4" τον Χάργκρεϊβς που επίσης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και τα τελευταία χρόνια προτού αποχωρήσει από το Όλντ Τράφορντ έπαιξε πέντε παιχνίδια. Στο Twitter μετά από την επιλογή του Άμραμπατ οι περισσότεροι χρήστες έκαναν λόγο για αναβάθμιση.