Η φάρσα του Ιμπραχίμοβιτς στέφθηκε με επιτυχία. Μπορεί και όχι

Προ δύο ημερών ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δημοσίευσε ένα video, αφήνοντας την φαντασία των θαυμαστών του να οργιάσει. Με ένα χτύπημα στο twitter αποκάλυψε τις πραγματικές του προθέσεις. Η όλη κατάσταση αντιμετωπίστηκε ποικιλοτρόπως από τους θαυμαστές του Σουηδού σταρ.

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after missing a pass during the first half of an MLS soccer match against Vancouver Whitecaps FC in Carson, Calif., Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Kelvin Kuo)
AP PHOTO/KELVIN KUO

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τους LA Galaxy στην ήττα με σκορ 5-3 στο ντέρμπι της πόλης με τους Los Angeles FC. Έκτοτε τα σενάρια επιστροφής του στην Ευρώπη είναι πολλά, αν και η Φλαμένγκο φέρεται να του έχει καταθέσει μια εξαιρετική οικονομικά πρόταση, προκειμένου να τον δελεάσει για να αγωνιστεί στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Με το μέλλον του Σουηδού φορ να φαντάζει ακόμη αδιευκρίνιστο, ο 38χρονος φορ προ δύο ημερών δημοσίευσε ένα video, αφήνοντας την φαντασία των θαυμαστών του να οργιάσει. "Γεια σου Ισπανία, μάντεψε. Επιστρέφω", ήταν τα λόγια του Ζλάταν και όπως ήταν αναμενόμενο τα σενάρια πήραν φωτιά.

Ωστόσο με ένα χτύπημα του στο twitter την Πέμπτη (31/10), ο Ιμπραχίμοβιτς αποκάλυψε την φάρσα του. "Παρακαλώ Ισπανία. Ο Ζλάταν καωλσορίζει τους παίκτες στην bethard.es. Μην ξεχνάτε να παίζετε υπεύθυνα".

Η όλη κατάσταση αντιμετωπίστηκε ποικιλοτρόπως από τους θαυμαστές του Σουηδού φορ. "Είχες τους πάντες στην τσίτα φίλε, καλή δουλειά..." ήταν μια αντίδραση, ενώ ένας δεύτερος χρήστης του twitter έγραψε "Ζλάταν, κατάφερες να μας ξεγελάσεις όλους".

Ένας τρίτος δεν το πήρε και τόσο καλά, σημειώνοντας "και ήμουν τόσο ενθουσιασμένος, κρίμα...". Ωστόσο υπήρχαν και πιο επικριτικές φωνές, με έναν ακόλουθο του Σουηδού να του προσάπτει πως συμμετέχει σε κάτι που κανονικά δεν έπρεπε να προβάλει.

"Μην ξεχνάς πως ο τζόγος καταστρέφει τόσες οικογένειες. Πάντα προσπαθείς να δείχνεσαι, να το παίζεις τόσο γενναίος... Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλεις να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να μάχεσαι ενάντια σε αυτό το ναρκωτικό. Τα σκυλιά που γαυγίζουν δεν δαγκώνουν".

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ολοκλήρωσε την παρουσία του στο MLS, με απολογισμό 53 γκολ και 15 ασίστ σε 58 παιχνίδια με τη φανέλα των LA Galaxy. Επιτυχημένη ή όχι η φάρσα του, η αγωνία για τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής καριέρας του 38χρονου Σουηδού σταρ παραμένει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK