Η Φενέρ, ο Στοχ και ο... Κράσιτς

Πώς τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα για τον Στοχ, φέρνουν το όνομα Κράσιτς στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ.

Η Φενέρ, ο Στοχ και ο... Κράσιτς
INTIME SPORTS

Η Φενέρμπαχτσε θα έρθει πάλι αυτό το καλοκαίρι αντιμέτωπη με το πρόβλημα του περιορισμού ξένων παικτών που ισχύει στην Τουρκία. Οπως πέρσι έτσι και φέτος θα προσπαθήσει να απαλλαγεί από κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει. Ενα όνομα που θα απασχολήσει γι' αυτό τον λόγο τους ανθρώπους της Φενέρ, είναι αυτό του Μίροσλαβ Στοχ, για τον οποίο στην Τουρκία γράφεται, πάντως, ότι ίσως να παραμείνει στην Φενέρμπαχτσε.

Η υπόθεση του Σλοβάκου για τον ΠΑΟΚ έτσι κι αλλιώς έχει δυσκολέψει γιατί εκτός του ότι στην Φενέρ αμείβεται με 1.8 εκ. ευρώ ετησίως, έχει και δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο. Η μόνη πιθανότητα να συνεχίσει για δεύτερη σερί σεζόν στον "Δικέφαλο" είναι εάν η Φενέρ καλύψει μέρος του συμβολαίου του.

Η περίπτωση Κράσιτς

Μέσα από τις επαφές με την Φενέρ για τον Στοχ, όμως, έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων το όνομα του Μίλος Κράσιτς. Του 29χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού που ανήκει στην Φενέρ και πέρσι αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Μπαστιά, γράφοντας 18 συμμετοχές. Η τουρκική ομάδα δεν θέλει να τον κρατήσει και έχει αρχίσει να τον προτείνει σε ελληνικές ομάδες, ανάμεσά τους και στον ΠΑΟΚ και μένει να φανεί αν ο "Δικέφαλος" ανταποκριθεί σε αυτή την πρόταση ή αν θα περάσει αδιάφορη. Ο Κράσιτς έπαιξε στην Βοιβοντίνα, πριν κάνει μεγάλη καριέρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Γιουβέντους. Ακολούθησε η αγορά του από την Φενέρμπαχτσε, στην οποία όμως δεν έπαιξε όσο θα περίμενε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK