Η FIFA "βάφτισε" φονικό όπλο το... σέλφι στικ

Θα πάτε Μουντιάλ το καλοκαίρι; ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν σας πιάσουν με σέλφι στικ εντός του γηπέδου θα αναγκαστείτε να περάσετε εκτός, κι εσείς και το... φονικό σας όπλο.

Η FIFA "βάφτισε" φονικό όπλο το... σέλφι στικ

Η FIFA τρέμει το ενδεχόμενο να ξεσπάσουν επεισόδια κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι και οι απαγορεύσεις βλέπουν σιγά σιγά το φως της δημοσιότητας.

Ρώσοι, Άγγλοι και Γάλλοι έχουν ανοιχτά μέτωπα από προηγούμενες... χουλιγκάνικες συγκρούσεις και επειδή τα μηνύματα που έρχονται από τη Μόσχα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά ως προς τις προθέσεις των ταραχοποιών στοιχειών, αποφασίστηκε από τους υποψηφίους... μαχητές να αφαιρεθεί το σέλφι στικ!

Ναι, σωστά διαβάζετε...

Όποιος μπει σε γήπεδο με σέλφι στικ, αυτό το πτυσσόμενο κοντάρι που ενσωματώνεται στα κινητά για καλύτερες φωτογραφίες, θα περνάει εκτός μαζί με το "όπλο" του.

Η FIFA θεώρησε ότι τα σέλφι στικ μπορούν να γίνουν επικίνδυνα σε περίπτωση "μάχης", οπότε τα απαγόρευσε εντός των γηπέδων και στον περιβάλλοντα χώρο τους για να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Τώρα, βέβαια, όποιος θέλει να κάνει φασαρία θα την κάνει και χωρίς σέλφι στικ.

Photo Credits: AP Photo/Ng Han Guan

News 24/7

24MEDIA NETWORK