Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε τον Μίλιτς στον Ολυμπιακό!

Στην Αθήνα αναμένεται ακόμα και μέσα στο Σάββατο (22/7) ο Κροάτης αριστερός μπακ Χρβόγιε Μίλιτς! Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Φιορεντίνα με ανακοίνωση της!

Malta's Steve Bezzina, left, fights for the ball with Croatia's Hrvoje Milic during the Euro 2016 qualifying match between Croatia and Malta, at Maksimir stadium, in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 9, 2014. (AP Photo/Darko Bandic)
Malta's Steve Bezzina, left, fights for the ball with Croatia's Hrvoje Milic during the Euro 2016 qualifying match between Croatia and Malta, at Maksimir stadium, in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 9, 2014. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Άμεσα ολοκληρώνεται η μεταγραφή του 28χρονου ποδοσφαιριστή στους ερυθρολεύκους, έτσι ώστε να προλάβει να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη (25/7).

Η Φιορεντίνα το πρωί του Σαββάτου έκανε γνωστό πως ο Μίλιτς αναχώρησε από την Ιταλία με προορισμό την Αθήνα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

"Η Φιορεντίνα ανακοινώνει πως σήμερα το πρωί ο ποδοσφαιριστής Χρβόγιε Μίλιτς αποχώρησε από το Μοένα για να βρεθεί στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ώρες.

Εκεί θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις με σκοπό να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, ομάδα που θα δώσει αγώνες για τα προκρικατικά του Τσάμπιονς Λιγκ", είναι η χαρακτηριστικά γραπτή ανακοίνωση των Ιταλών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK