Η φωτογραφία-δίδαγμα για ΟΛΟΥΣ που ανέβασε ο Μπονούτσι!

Γιουβέντους και Τορίνο αναμετρήθηκαν το Σάββατο μένοντας στο 1-1, όμως για τον Λεονάρντο Μπονούτσι το ντέρμπι συνεχίζεται και το έδειξε με ΤΡΟΜΕΡΗ οικογενειακή φωτογραφία!

Η φωτογραφία-δίδαγμα για ΟΛΟΥΣ που ανέβασε ο Μπονούτσι!

Η Γιουβέντους ήθελε να πανηγυρίσει μία ακόμα νίκη στο "Juventus Stadium" που της χάριζε μία ώρα γρηγορότερα το ιστορικό έκτο σερί σκουντέτο όμως η Τορίνο αποδείχτηκε σκληρό καρύδι και έφυγε από την έδρα της "βέκια σινιόρα" με το βαθμό της ισοπαλίας, ούσα μάλιστα και απογοητευμένη αφού ισοφαρίστηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το ότι υπάρχει πάντως απόλυτος σεβασμός μεταξύ των δύο ομάδων είναι δεδομένος και μετά τον Μπουφόν (είχε επιπλήξει τους οπαδούς της "Γιούβε" που τραγουδούσαν στο Μονακό συνθήματα κατά των νεκρών της Τορίνο) ήρθε η σειρά του Λεονάρνο Μπονούτσι να το δείξει.

Αυτό το έκανε μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο αφού ανέβασε φωτογραφία με τους δύο γιους του στο σπίτι, τον Λορέντσο που υποστηρίζει φανατικά την Γιουβέντους και τον "προδότη" Ματέο που είναι Τορίνο έχοντας ως μεγάλο είδωλο τον Αντρέα Μπελότι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK