Το δεμένο πόδι του Νεϊμάρ ανεβάζει τον πυρετό του Έμερι...

Με μια φωτογραφία του στο Instagram, ο Νεϊμάρ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του για την εξέλιξη της υγείας του και έδειξε για πρώτη φορά το δεμένο του πόδι έπειτα απ' τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με την Μαρσέιγ (PHOTO).

Το δεμένο πόδι του Νεϊμάρ ανεβάζει τον πυρετό του Έμερι...
AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στο 82ο λεπτό του αγώνα με την Μαρσέιγ, σε μια φάση που δεν προμήνυε τι πρόκειται να συμβεί, έφερε ανησυχία στις τάξεις των Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της γαλλικής ομάδας κάνουν λόγο για διάστρεμμα, δεν έχει ωστόσο προκύψει ακόμη το χρονικό διάστημα απουσίας από τη δράση.

Απ' τη μεριά του Ουνάι Έμερι εκφράζεται μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα προλάβει τον "τελικό" με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, ερωτηματικό θα παραμείνει ο βαθμός ετοιμότητας του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Το πρωί της Δευτέρας (26/02), ο Νεϊμάρ ανάρτησε μια φωτογραφία με το δεμένο του πόδι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: " Τέλος και για σήμερα", θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ενημερώσει τους φανς του για την κατάσταση της υγείας του.

Το δεμένο πόδι του Νεϊμάρ ανεβάζει τον πυρετό του Έμερι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK