Η φωτογραφία με το τσιγάρο που "έκαψε" τον Βεράτι

Ο Μάρκο Βεράτι καυγάδισε με τον Έμερι στο τελευταίο ματς της Παρί και τώρα κινδυνεύει με πρόστιμο από την ομάδα του. Όχι όμως για τον τσακωμό αλλά για μία... φωτογρφαφία!

Η φωτογραφία με το τσιγάρο που "έκαψε" τον Βεράτι

Η περίοδος αυτή δεν είναι και η πλέον... ρόδινη για τον Μάρκο Βεράτι καθώς μέσα σε λίγα 24ωρα κατάφερε να βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα. Η αρχή έγινε την περασμένη Κυριακή όταν έγινε αλλαγή από τον Ουνάι Έμερι κατά τη διάρκεια του μεγάλου ντέρμπι με την Μαρσέιγ και οι τηλεοπτικές κάμερες τον "τσάκωσαν" να παραπονιέται για την απόφαση του προπονητή του ( "Τι είναι αυτό; Είμαι κακός; Είπα κάτι άσχημο;", φέρεται να είπε μεταξύ άλλων).

Δυστυχώς όμως για τον 23χρονο Ιταλό διεθνή αμυντικό χαφ τα... βάσανα δεν τελείωσαν εδώ αφού πλέον κινδυνεύει να τιμωρηθεί με πρόστιμο από την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν εξαιτίας μίας φωτογραφίας που έχει κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

Η φωτογραφία με το τσιγάρο που "έκαψε" τον Βεράτι

Την τράβηξε η Κάρολ Καμπρίνο, σύζυγος του Μαρκίνιος μέσω Snapchat, με τη φωτογραφία να έχει σε πρώτο πλάνο τον σύζυγό του και στο βάθος τον Βεράτι την ώρα που καπνίζει. Η επίμαχη photo δεν υπάρχει πλέον στον λογαριασμό της κυρίας Μαρκίνιος αλλά σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ Η διοίκηση των Παριζιάνων αναμένεται να του "τραβήξει το αυτί" επιβάλλοντάς του πρόστιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα 20 μεγαλύτερα "φουγάρα" του αθλητισμού

News 24/7

24MEDIA NETWORK