Η φωτογραφία της χρονιάς έχει... φευγάτο Γκριεζμάν!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν μένει ούτε... δεμένος στην Ατλέτικο Μαδρίτης κι αυτό φάνηκε από μία ομαδική φωτογραφία που κάνει θραύση στα social media!

Η φωτογραφία της χρονιάς έχει... φευγάτο Γκριεζμάν!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να αποδράσει με το τρίποντο από το "Ριαθόρ" νικώντας 1-0 στις καθυστερήσεις την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ωστόσο πολλοί φίλοι της δεν στάθηκαν τόσο στο νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του Σιμεόνε αλλά στην υποτονική εμφάνιση του Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν θυμίζει τον ηγέτη των "ροχιμπλάνκος" που ήταν τις προηγούμενες σεζόν και αυτό ίσως να έχει σχέση με την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να δίνει μάλιστα... δικαιώματα σε όσους τον περιμένουν στη γωνία!

Κάπως έτσι άλλωστε μπορεί να μεταφραστεί η ομαδική φωτογραφία των παικτών της Ατλέτικο πριν το ματς στην Γαλικία, με τον Γάλλο άσο να φεύγει πολύ γρήγορα από το πλάνο χαρίζοντας μία φωτογραφία που έγινε viral στα social media!

"Δείχνει πόσο πολύ θέλει να φύγει από την ομάδα", σχολίασαν μεταξύ σοβαρού και αστείου αρκετοί φανς της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο ΑΝΤΟΥΑΝ ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ... ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ;

Η φωτογραφία της χρονιάς έχει... φευγάτο Γκριεζμάν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK