Η φωτογραφία του Αζάρ με τη φανέλα της Γαλλίας που έγινε viral!

O Εντέν Αζάρ ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Βραζιλία αλλά τώρα έχει ακόμα δυσκολότερη αποστολή στα ημιτελικά του Μουντιάλ καθώς θα αντιμετωπίσει την ομάδα που... λάτρευε ως πιτσιρικάς (PHOTO)!

Η φωτογραφία του Αζάρ με τη φανέλα της Γαλλίας που έγινε viral!

Αν κάποιοι απόρησαν βλέποντας τον Αντουάν Γκριεζμάν να μην πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ουρουγουάη από σεβασμό προς τον αντίπαλο ( έτσι δήλωσε μεταξύ άλλων ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης), τότε ας ετοιμαστούν για μία ακόμα "παράξενη" είδηση που αφορά αυτή τη φορά παίκτη της εθνικής Βελγίου.

Ο λόγος για τον Εντέν Αζάρ, που ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες για τους "κόκκινους διαβόλους" στο θρίαμβο επί της Βραζιλίας, με τον άσο της ομάδας του Μαρτίνεθ να αποκαλύπτει πως μικρός στήριζε φανατικά την εθνική ομάδα της Γαλλίας ελέω της χρυσής φουρνιάς των Γάλλων εκείνη την εποχή, με επικεφαλής τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Υπάρχει μάλιστα και φωτογραφία του που κάνει το γύρο του κόσμου από τα παιδικά του χρόνια με τη φανέλα των "τρικολόρ", με τον 27χρονο άσο να μιλάει για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Γαλλία ενόψει του ημιτελικού της Τρίτης

"Με τα αδέρφια μου, ήμασταν πάντα περισσότερο υποστηρικτές της Γαλλίας παρά του Βελγίου επειδή μεγαλώσαμε με την ομάδα του '98.

Εκείνη την εποχή, δεν υπήρχε φανέλα του Βελγίου, και για αυτό φορούσαμε της Γαλλίας. Δεν θέλω να υποτιμήσω την ομάδα του Βελγίου εκείνης της εποχής, είχε πολύ καλούς παίκτες, όμως τότε υπήρχε η Γαλλία", δήλωσε ο άσος της Τσέλσι, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει μεγαλώσει σε γαλλόφωνη περιοχή του Βελγίου ενώ εντάχτηκε και στην Λιλ από τα 14 του χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK