Η φωτογραφία του οπαδού της Αιγύπτου που συγκλόνισε

Μπορεί το πέναλτι του Σαλάχ στο 95ο λεπτό να έστειλε την Αίγυπτο σε τελική φάση Μουντιάλ μετά από 28 χρόνια, η σκηνή που έκλεψε την παράσταση στο γήπεδο, ωστόσο, ήταν ενός φιλάθλου με κινητικά προβλήματα (φωτογραφία).

Egypt's Mohamed Salah celebrates after defeating Congo during the 2018 World Cup group E qualifying soccer match at the Borg El Arab Stadium in Alexandria, Egypt, Sunday, Oct. 8, 2017. Egypt won 2-1. (AP Photo/Nariman El-Mofty)
Mohamed Salah AP

Η Αίγυπτος έγραψε... διπλή ιστορία το βράδυ της Κυριακής (10/9), αφού πήρε την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας και ταυτόχρονα κατεγράφη ρεκόρ προσέλευσης στο "Borg El Arab Stadium" με την παρουσία 86.000 φιλάθλων!

Βέβαια, όπως μεταφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας στο γήπεδο βρέθηκαν περισσότεροι από 95.000 φίλαθλοι που έκαναν μάλιστα... ντου με το σφύριγμα της λήξης.

Η φωτογραφία που έχει κάνει το γύρο του κόσμου βέβαια δεν αφορά τον "χρυσό" σκόρερ Σαλάχ, ούτε τα όσα συνέβησαν κατά τους πανηγυρισμούς παικτών και προπονητών.

Έχει να κάνει με την κερκίδα των φίλων με κινητικά προβλήματα και συγκεκριμένα έναν από αυτούς που πηδάει στον αέρα με τις πατερίτσες! Εκπληκτικές πραγματικά στιγμές:

News 24/7

24MEDIA NETWORK