Η Γαλατάσαραϊ έχει (χρόνια τώρα) το δικό της... Λεμονή!

Η Γαλατάσαραϊ κούνησε μαντήλι στον Ίγκορ Τούντορ αλλά βρήκε γρήγορα προπονητή, αφού έδειξε ξανά εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με το σύλλογο!

Η Γαλατάσαραϊ έχει (χρόνια τώρα) το δικό της... Λεμονή!

Ο Ίγκορ Τούντορ δεν άντεξε άλλο στον ηλεκτρικό πάγκο της Γαλατάσαραϊ, με τη διοίκηση της "Τσιμ Μπομ" να παίρνει την απόφαση για το τέλος της συνεργασίας της μαζί του στις αρχές της εβδομάδας, και πλέον η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει νέο αφεντικό στα αποδυτήρια.

Μάλιστα η λέξη "νέο" φαντάζει ως κάτι το οξύμωρο αν αναλογιστεί κανείς πως ο διάδοχος του Τούντορ είναι κάτι παραπάνω από γνώριμος της "Γαλατά", είναι ο άνθρωπος που ξέρει το σύλλογο καλύτερα από τον καθένα.

Φυσικά αναφερόμαστε στον Φατίχ Τερίμ ο οποίος ζήλεψε από τη δόξα του Τάκη Λεμονή και την τρίτη επιστροφή του στον Ολυμπιακό πριν μερικούς μήνες και έδωσε τα χέρια του με την Γαλατάσαραϊ για τέταρτη φορά στην προπονητική καριέρα του.

Η πρώτη θητεία του ήταν από το 1996 μέχρι το 2000 που το φινάλε τον βρήκε να πανηγυρίζει το Κύπελλο UEFA, η δεύτερη ήταν από το 2002 μέχρι το 2004 και η τρίτη από το 2011 ως το 2013, με τον 64χρονο να δίνει για τέταρτη φορά τα χέρια με την Γαλατάσαραϊ το βράδυ της Πέμπτης.

"Είμαστε εδώ για να κάνουμε περισσότερα από όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα", τόνισε κατά την επίσημη παρουσίασή του την Παρασκευή ο Τερίμ, που λίγη ώρα αργότερα είχε την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK