Η Γιουνάιτεντ έστειλε τον Γκρίνγουντ Ισπανία και τον έκανε...Βασιλιά με τις ανέσεις που του παρέχει

Τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης θα έχει ο Μέισον Γκρινγουντ στην Ισπανία και την Χετάφε έπειτα από σχετική επιθυμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

FILE - Manchester United's Mason Greenwood celebrates after scoring his side's second goal during an English Premier League soccer match between Brentford and Manchester United at the Brentford Community Stadium in London, Wednesday, Jan. 19, 2022. Getafe acquired the former Manchester United forward on loan on Friday, Sept. 1, 2023, after the English player left his old club following a criminal investigation into a possible attempted rape that was finally closed by prosecutors. (AP Photo/Matt Dunham, File)
Ο Μέισον Γκρινγουντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Στην Χετάφε με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μέισον Γκρίνγουντ, για τον οποίο οι ιθύνοντες των "Κόκκινων Διαβόλων" έκαναν συσκέψεις επί συσκέψεων προκειμένου να πάρουν μία τελική απόφαση για το μέλλον του.

Τελικά αποφασίστηκε ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός να δοθεί προς το παρόν δανεικός, χωρίς κάποια οψιόν αγοράς του, καθώς μόνο λίγες δεν ήταν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της ομάδας για τις κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος του ποδοσφαιριστή για ξυλοδαρμό και κακοποίηση της συντρόφου του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η DailyMail, ο Γκρίνγουντ μόνο άσχημες συνθήκες ζωής δεν θα έχει στην Ισπανία καθώς η Γιουνάιτεντ φρόντισε ώστε να μένει σε υπερπολυτελέστατη βίλα στην οποία και θα καταβάλει σχεδόν 9.500 ευρώ τον μήνα ενώ θα έχει στο πλευρό του και έναν μεταφραστή για να μπορέσει να μπει πιο γρήγορα στο κλίμα της χώρας της Ιβηρικής.

Θυμίζουμε πως για τον ποδοσφαιριστή έντονο ενδιαφέρον εκδήλωσε στη τελευταία μέρα των μεταγραφών και η Λάτσιο, η οποία όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το deal.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κόκκινων" αποκάλυψε το παρασκήνιο της υπόθεσης Σαλάχ

Ο Τεν Χαχ τον ήθελε για αντι - Μαγκουάιρ αλλά τελικά ο Τσάμπι Αλόνσο έκανε το κόλπο γκρόσο και του χάλασε τα σχέδια

Οι δύο λόγοι που οδήγησαν τον Ράμος στην μεγάλη επιστροφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK