Η Γιουνάιτεντ πληρώνει τον Φαν Πέρσι για να φύγει

Εξαντλήθηκε η υπομονή των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να εξαγοράσουν το υπόλοιπο του συμβολαίου του Ρόμπιν φαν Πέρσι, ώστε να τον αφήσουν ελεύθερο να φύγει από το προσεχές καλοκαίρι.

Η Γιουνάιτεντ πληρώνει τον Φαν Πέρσι για να φύγει
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Ο Ολλανδός επιθετικός αμείβεται με 18.000.000 ευρώ ετησίως και σύμφωνα με την "Daily Mail", οι "κόκκινοι διάβολοι" θέλουν να απελευθερώσουν χώρο στο μισθολογικό μπάτζετ τους για κάποιον άλλον, πιο αποτελεσματικό επιθετικό.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο σύλλογος θα καταβάλλει 6.900.000 ευρώ στον 31χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, ήτοι το υπόλοιπο μισό ενός σχετικού πριμ που προβλεπόταν στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 2012, όταν αποκτήθηκε από την Άρσεναλ.

Η Γιουβέντους, η Ίντερ και η Λάτσιο έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Φαν Πέρσι, ο οποίος φέτος έχει σκοράρει μόλις 10 φορές και η παρουσία του έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στον Λουίς φαν Χάαλ, ο οποίος είχε μετατοπίσει τον Γουέιν Ρούνεϊ στη μεσαία γραμμή.

Την έξοδο από το "Ολντ Τράφορντ" πιθανότατα θα δουν και οι Ρανταμέλ Φαλκάο (αγωνίζεται ως δανεικός) και Χαβιέρ Ερνάντες (παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης), με συνέπεια η Γιουνάιτεντ να πραγματοποιήσει σχεδόν ολικό λίφτινγκ στη γραμμή κρούσης της.

Το όνομα του 28χρονου Ουρουγουανού Έντινσον Καβάνι της Παρί Σεν Ζερμέν και εκείνο του 21χρονου Ολλανδού Μέμφις Ντεπάι της Αϊντχόφεν βρίσκονται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Γιουνάιτεντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK