Η Γιουνάιτεντ σκανάρει κορυφαίο αριστερό μπακ που δεν έχετε ιδέα ποιος είναι

Δεδομένα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ψάξει την αγορά για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ. Συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει μπει στο κάδρο.

Η Γιουνάιτεντ σκανάρει κορυφαίο αριστερό μπακ που δεν έχετε ιδέα ποιος είναι
AP

Μία από τις θέσεις στην οποία η Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να ενισχυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είναι αυτή του αριστερού μπακ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι σκαλίζουν την αγορά, ενώ φαίνεται πως έχουν στη λίστα τους ποδοσφαιριστή που ολοκλήρωσε την παρθενική του σεζόν στην Premier League.

Πρόκειται για τον Ούγγρο με σερβική καταγωγή, Μίλος Κέρκεζ. Ο 20χρονος μπακ εκτόξευσε την καριέρα του τα τελευταία χρόνια αφού μετά από την Μίλαν Κ19 έκανε τη μεταγραφή στην ΑΖ το '22 αντί 1.180.000 ευρώ και το επόμενο καλοκαίρι με 17.000.000 ευρώ φόρεσε τη φανέλα της Μπόρνμουθ.

Ο Κέρκεζ έκλεισε το 23/24 στην Αγγλία με 33 συμμετοχές και 1 ασίστ με την πορεία του να βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Δεδομένα, πάντως, ο Ούγγρος -όχι μόνο για την Γιουνάιτεντ- για όλους τους ενδιαφερόμενους δεν θ' αποτελέσει εύκολη περίπτωση μια και τα Κεράσια θα ζητήσουν καλά χρήματα.

Σημείωση: Ο νεαρός πλάγιος οπισθοφύλακας έχει αξία 20.000.000 ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt κι έχει παίξει 15 φορές με την εθνική του ομάδα.

Hungary's Milos Kerkez, right, is challenged by Bulgaria's Yoan Stoyanov during the Euro 2024 group G qualifying soccer match between Hungary and Bulgaria at the Puskas Arena stadium in Budapest, Hungary, Monday, March 27, 2023. (AP Photo/Denes Erdos)
Ο Μίλος Κέρκες AP PHOTO/DENES ERDOS

News 24/7

24MEDIA NETWORK