Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Σόμερ που μόλις έφαγε έξι από την Πορτογαλία

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας Γιαν Σόμερ μένει ελεύθερος από την Γκλάντμπαχ και τον θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Switzerland's goalkeeper Yann Sommer fails to save a ball during the World Cup round of 16 soccer match between Portugal and Switzerland, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Tuesday, Dec. 6, 2022. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ο Γιαν Σόμερ στο ματς με την Πορτογαλία (AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS)

Το ESPN έρχεται να δώσει ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ σχετικά με τα σχέδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αναβάθμιση κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Ντε Χέα είναι μετέωρος αφού δεν έχει κληθεί να μιλήσει για ανανέωση του συμβολαίου του -ενώ ο ίδιος δηλώνει πως θέλει- και στο προσκήνιο έρχεται τ' όνομα του Γιαν Σόμερ.

Ο Ελβετός τερματοφύλακας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και το προαναφερθέν Μέσο υποστηρίζει πως οι Κόκκινοι Διάβολοι ενδιαφέρονται να κάνουν ντιλ.

Ο Σόμερ που αποχώρησε από το Μουντιάλ 2022 με... ζαλάδα από τα έξι γκολ των Πορτογάλων μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Γκλάντμπαχ.

Σαφώς πρόκειται για έναν εξαιρετικά έμπειρο κίπερ, 33 ετών, που αγωνίζεται στην γερμανική ομάδα από το 2014 που τον είχε αφοράσει από τη Βασιλεία αντί 9.000.000 ευρώ. Με την Ελβετία ο Σόμερ έχει παίξει σε 80 διεθνή ματς.

Διαβάστε περισσότερα

Καμίνσκι: Ήθελε την Έβερτον, αγόρασε τον Παναιτωλικό

Φαν Χααλ: "Δεν ξέρω τι λέει ο Ντι Μαρία με τον Ντεπάι φιλιόμαστε στο στόμα"

Βραζιλία: Έφτιαξαν το δικό τους Μέσι, τον λένε "Μεσίνιο" και τον θέλει όλη η Ευρώπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK