Η Γιουνάιτεντ βίωσε ιστορικό αποκλεισμό αλλά ο Τεν Χαχ συνέχισε τον χαβά του

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για άλλη μία φορά παρουσιάστηκε ο Έρικ Τεν Χαχ παρά το γεγονός πως η ομάδα του ηττήθηκε από την Μπάγερν και αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Γιουνάιτεντ βίωσε ιστορικό αποκλεισμό αλλά ο Τεν Χαχ συνέχισε τον χαβά του
Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της βιώνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς μετά από τη νέα ήττα για τους ομίλους του Champions League, αυτή τη φορά από την Μπάγερν Μονάχου, αποκλείστηκε από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" ήθελαν μόνο νίκη για να μπορέσουν να συνεχίσουν στη νοκ άουτ φάση του Champions League κάτι που τελικά δεν κατάφεραν, με τον Έρικ Τεν Χαχ πάντως για άλλη μία φορά να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας.

"... Κάναμε κάποια λάθη αλλά η σημερινή εμφάνιση της ομάδας ήταν αρκετά καλή. Δεν αξίζαμε να χάσουμε αλλά χάσαμε. Στο τέλος της ημέρας αυτό δεν είναι καλό..."

Θυμίζουμε πως αυτή ήταν η 12η ήττα των "Κόκκινων Διαβόλων" σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο γεγονός που αναμένεται να φέρει αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Κιελίνι αφήνει το MLS και στα 39 του ανακοίνωσε το "τέλος"

Η Τσέλσι τσεκάρει φορ που πήγε από την Championship στην Πορτογαλία και δεν σταματά να σκοράρει

Μπάγερν: Αυτά είπε ο Τούχελ στον Αραούχο για να κάνει την "ληστεία" της χρονιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK