Η Γιούβε λύγισε τη Μίλαν στο 97' με αμφισβητούμενο πέναλτι

Σούπερ ματς στο Τορίνο για την 28η αγωνιστική, με την Γιουβέντους να χρειάζεται ένα πέναλτι του Ντιμπάλα στο 97' για να νικήσει Μίλαν και... Ντοναρούμα (VIDEO)

Η Γιούβε λύγισε τη Μίλαν στο 97' με αμφισβητούμενο πέναλτι

Το ιστορικό έκτο σερί σκουντέτο πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο Τορίνο. Η Γιουβέντους νίκησε 2-1 την Μίλαν στο "Juventus Stadim" (έκανε το "6 στα 6" απέναντι στους Μιλανέζους από τότε που μετακόμισε στο νέο της γήπεδο) στο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής και έκανε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο, ανεβάζοντας τη διαφορά της από τη Ρόμα στους 11 πόντους με 10 αγωνιστικές να απομένουν.

Οι "μπιανκονέρι" προηγήθηκαν στο 30' με τον Μπενατιά (πρώτο του γκολ μετά από 24 αγώνες στη Serie A) και οι "ροσονέρι" ισοφάρισαν με τον Μπάκα στο 43' (τέταρτο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα), με τη συνέχεια να βρίσκει τους παίκτες του Αλέγκρι να πολιορκούν και εκείνους του Μοντέλα να αντιστέκονται.

Η Γιούβε λύγισε τη Μίλαν στο 97' με αμφισβητούμενο πέναλτι

Στο δεύτερο μέρος η "βέκια σινιόρα" είχε αρκετές κλασικές ευκαιρίες (η Μίλαν αρκετά επικίνδυνη στην κόντρα) αλλά βρήκε απέναντί της έναν εκπληκτικό Ντοναρούμα που είχε βάλει ένα τεράστιο "απαγορευτικό" μπροστά στην εστία του, μέχρι που ήρθε η επίμαχη φάση στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Λίχτσταϊνερ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Ντε Σίλιο (κοντινή απόσταση αλλά απλωμένο το χέρι), με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα παρά τις εντονότατες διαμαρτυρίες όλων των παικτών της Μίλαν.

Η Γιούβε λύγισε τη Μίλαν στο 97' με αμφισβητούμενο πέναλτι

Στο 96' 23'' ο Ντιμπάλα ανέλαβε την εκτέλεση και την έστειλε στα δίχτυα παρά την σωστή εκτίναξη του Ντοναρούμα, με το γκολ αυτό να δίνει μία νίκη τίτλου για τους Τορινέζους που επέκτειναν μάλιστα σε 33 ματς το εντός έδρας άηττητό τους στο πρωτάθλημα κα να αφήνει στην 7η θέση την Μίλαν.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΙΛΑΝ 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK