Η Γιουβέντους έχει βρει τον διάδοχο του Πιάνιτς που "λάμπει" στο Μουντιάλ

Νωρίς το Σάββατο (16/6) αρκετά δημοσιεύματα από την Ισπανία και την Ιταλία αναδείκνυαν το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Βόσνιο, Μίραλεμ Πιάνιτς. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι Ιταλοί είχαν ήδη βρει τον διάδοχο του 28χρονου με τα εξαιρετικά στημένα.

Η Γιουβέντους έχει βρει τον διάδοχο του Πιάνιτς που "λάμπει" στο Μουντιάλ

" Ο Μίραλεμ Πιάνιτς βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα... " αυτό υποστήριξαν με δημοσιεύματα τους Μέσα από την Ιταλία και την Ισπανία το πρωί του Σαββάτου.

Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους που διακρίνεται για τα καλά στημένα, έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Τορίνο μέχρι το 2021, και σε περίπτωση που οι "μπλαουγκράνα" επιχειρήσουν να τον πάρουν θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η "Γιούβε" το συζητάει για παραχώρηση του Βόσνιου με προσφορά από 70.000.000 ευρώ και πάνω.

Μερικές ώρες μετά τα ρεπορτάζ περί Μπαρτσελόνα και Πιάνιτς, ήρθε η σειρά των Ιταλών να παίξουν... μπάλα με τον διάδοχο του 28χρονου.

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" η "Μεγάλη Κυρία" έχει σημειώσει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον πιο ταλαντούχου ποδοσφαιριστή της Ρωσίας. Πρόκειται για τον 22χρονο Αλεκσάνταρ Γκολόβιν που "μοιάζει" στο στυλ με τον Πιάνιτς.

Η ΤΣΣΚΑ, βέβαια, για να πειστεί να δώσει το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ της ζητάει πάνω από 25.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK