Η Γιουβέντους ετοιμάζει deal 150 εκ. εύρω για το δίδυμο της Μονακό

Ρεάλ και Γιουβέντους θα αναμετρηθούν για την κατάκτηση του Champions League, αλλά όπως φαίνεται μάχονται σκληρά και εκτός γηπέδων ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Τα 120 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας και τα 175 της "γηραιάς κυρίας".

Monaco players with Kylian MBappe Lottin, center right, celebrate their opening goal during the League One soccer match Monaco against Saint Etienne, at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco players with Kylian MBappe Lottin, center right, celebrate their opening goal during the League One soccer match Monaco against Saint Etienne, at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Την προηγούμενη εβδομάδα, αγγλικό δημοσίευμα αποκάλυψε πως η Μονακό αρνήθηκε μία μυθική μεταγραφική πρόταση της Ρεάλ για να κάνει δικό της τον 18χρονο Κιλιάν Μ'μπαπέ! Το ύψος της πρότασης; 120 εκατομμύρια ευρώ για τον άνθρωπο που σκόραρε 26 γκολ σε 44 παιχνίδια για τους Μονεγάσκους και έχει κάνει όλο τον ποδοσφαιρικό χάρτη να παραμιλάει.

Το πρωτοσέλιδο της Τετάρτης (24/5) της "Tuttosport" δίνει άλλη διάσταση στο θέμα "Μ'μπαπέ" λέγοντας πως και η Γιουβέντους έχει μπει για τα καλά στο κυνήγι του μπαρουτοκαπνισμένου επιθετικού! Για να καταφέρει να τον πείσει βέβαια πρέπει να ξεπεράσει την πρόταση της αντιπάλου της στο Κάρντιφ, ενώ οι βλέψεις της δε σταματάνε στον νεαρό επιθετικό.

Η Γιουβέντους ετοιμάζει deal 150 εκ. εύρω για το δίδυμο της Μονακό

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, στο... ραντάρ της "βέκια σινιόρα" είναι και ο Τιαμουέ Μπακαγιόκο, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να θέλει να τους πάρει "πακέτο" για ένα ποσό που ζαλίζει. Περίπου 175 εκατομμύρια ευρώ!

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK