Η Γιουβέντους τού την... έφερε και ο Λιχστάινερ "πόνεσε" πολύ

Την Πέμπτη πανηγύριζαν μαζί του για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ανδόρα και την Παρασκευή αποκλείστηκε από την ευρω-λίστα του Champions League.

Juventus Stephan Lichsteiner, right, is challenged by Lazios Senad Lulic during the Italian Cup final soccer match between Juventus and Lazio, at Rome's Olympic stadium, Wednesday, May 20, 2015. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Juventus Stephan Lichsteiner, right, is challenged by Lazios Senad Lulic during the Italian Cup final soccer match between Juventus and Lazio, at Rome's Olympic stadium, Wednesday, May 20, 2015. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP

Ο Στέφαν Λιχστάινερ ήξερε, καιρό τώρα, πως δεν είναι πρώτη επιλογή στα πλάνα του Μαξ Αλέγκρι. Παρόλα αυτά φάνηκε πως τον υπολογίζουν. Αφενός δεν παραχωρήθηκε με μεταγραφή ούτε την τελευταία ημέρα αφετέρου τού δόθηκαν δημόσια συγχαρητήρια για το τέρμα που πέτυχε στο ματς της Ελβετίας με την Ανδόρα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κι όμως την Παρασκευή ο Ελβετός δεξιός μπακ έμαθε, ιντερνετικά, πως έμεινε εκτός των επιλογών του προπονητή της Γιουβέντους για τα έξι παιχνίδια των ομίλων του Champions League. Δεν ήταν εύκολο να το δεχθεί, γράφοντας στο instagram πως πρόκειται για "ένα σκληρό χτύπημα και μία πολύ μεγάλη απογοήτευση".

Συνέχισε όμως προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα και πόσο σκληρή αυτή μπορεί να γίνει. "Έτσι είναι η ζωή – το σημαντικό δεν είναι πόσες φορές θα πέσεις αλλά πόσες φορές θα βρεις τη δύναμη να σηκωθείς, να σηκώσεις τα μανίκια και να συνεχίσεις να παλεύεις χωρίς να το βάζεις κάτω. Τώρα περισσότερο από ποτέ θα συνεχίσω να δίνω το μάξιμουμ για να τιμήσω αυτή τη φανέλα!", συμπλήρωσε στη γεμάτη πόνο ανάρτησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK