Η γκάφα της χρονιάς από τον Μίτσελ!

Δεν φτάνει που η Μάλαγα είναι τελευταία στην βαθμολογία με 0 πόντους, ο Μίτσελ έκανε "like" σε φωτογραφία παίκτη της Βαλένθια, η οποία του έριξε πεντάρα την περασμένη Τρίτη! Πως πήγε να το μαζέψει ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

Marseille's new coach, Michel, grimaces near the pitch during his French League One soccer match against Guingamp at the Roudourou stadium in Guingamp, western France, Friday, Aug. 28, 2015. Spanish coach Jose Miguel Gonzalez del Campo, known as Michel, has been appointed by Marseille as the successor to Marcelo Bielsa. Guingamp defeated Marseille 2-0. (AP Photo/David Vincent)
michel AP

Τα πράγματα για τους Μίτσελ, Ρομπέρτο δεν πηγαίνουν καθόλου καλά στην Πριμέρα. Μετά από πέντε αγωνιστικές, η Μάλαγα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς πόντους. Το χειρότερο από όλα είναι πως έχει πετύχει μόλις ένα γκολ και έχει δεχθεί έντεκα!

Στο τελευταίο παιχνίδι η Βαλένθια έκανε... πάρτι κόντρα στην τραγική άμυνα της Μάλαγα κερδίζοντας 5-0. Λίγες ημέρες αργότερα ο Μίτσελ υπέπεσε σε γκάφα ολικής που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως εντός και εκτός ομάδας.

Έκανε 'like" στην πανηγυρική φωτογραφία που ανέβασε ο Ντάνι Παρέχο της Βαλένθια, όμως λίγο αργότερα το πήρε πίσω! Να λοιπόν που τα social media εκτός από ποδοσφαιριστές... καίνε και προπονητές.

Το μέλλον του πάντως είναι αρκετά δυσοίωνο και όλα δείχνουν πως αν ηττηθεί κόντρα στην Μπιλμπάο εντός το Σάββατο (23/9), τότε θα... κουνήσει μαντίλι.

Η γκάφα της χρονιάς από τον Μίτσελ!

AP Photo/David Vincent

News 24/7

24MEDIA NETWORK