Η γκάφα της χρονιάς στο Παναιτωλικός-ΟΦΗ (VIDEO)

Ο Μανώλης Στεφανάκος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Ράφαελ Μπρακάλι κάτω από τα γκολπόστ του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση του Αγρινίου με τον ΟΦΗ, ωστόσο η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Δείτε σε video την γκάφα της χρονιάς.

Η γκάφα της χρονιάς στο Παναιτωλικός-ΟΦΗ (VIDEO)
INTIME SPORTS

Δευτερόλεπτα μετά από τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης Παναιτωλικός-ΟΦΗ και συγκεκριμένα στο 46ο λεπτό, ο Δημήτρης Κουτρουμάνος γύρισε την μπάλα προς τα πίσω με αποδέκτη τον Μανώλη Στεφανάκο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να κοντρολάρει.

Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων και με αυτόν τον ανέλπιστο τρόπο η κρητική ομάδα ισοφάρισε σε 1-1, αλλά οι φίλαθλοι φρόντισαν να ανυψώσουν το ηθικό του 25χρονου τερματοφύλακα με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Δείτε στο 32ο δευτερόλεπτο του video την γκάφα του Στεφανάκου:

Με μία χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του, ο Μανώλης Στεφανάκος ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές και όταν πέντε λεπτά αργότερα ο Γιώργος Κούσας... αποκατέστησε την τάξη, ξαναδίνοντας το προβάδισμα στον Παναιτωλικό, αρκετοί παίκτες της ομάδας του Αγρινίου έτρεξαν προς το μέρος του άτυχου γκολκίπερ για να του αφιερώσουν το 2-1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK