Η γκάφα του Φαν Ντάικ, το on air φλερτ του Γκατούζο και το πλακάτ της χρονιάς!

Ο ξεχασιάρης Φαν Ντάικ, ο μικρός φίλος της Σαουθάμπτον που αυτοτρολάρεται, η ντρίμπλα-εφιάλτης για τον Σέλβι και ο Γκατούζο που φλερτάρει κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής! Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος σας παρουσιάζει τα πιο ζουμερά παρασκήνια του ΣΚ μέσα από PHOTOS+VIDEOS.

Η γκάφα του Φαν Ντάικ, το on air φλερτ του Γκατούζο και το πλακάτ της χρονιάς!

Η αθλητική επικαιρότητα "πλημμυρίζει" καθημερινά από ειδήσεις και γεγονότα από το διεθνή χώρο, κάποια εκ των οποίων πάντως είναι άκρως παράξενα και γαργαλιστικά και το Contra.gr τα εντόπισε και σας τα σερβίρει στο πιάτο.

Πάμε να δούμε το κορυφαία του Σαββατοκύριακου που πέρασε...

ΣΑΝ ΣΤΟ... ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΦΑΝ ΝΤΑΪΚ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είχε για 2,5 και πλέον χρόνια ως ποδοσφαιρικό σπίτι το "Σεντ Μέρις" και δεν τα διαγράφει μονοκοντυλιά μόνο και μόνο επειδή η Λίβερπουλ έδωσε 75.000.000 λίρες στην Σαουθάμπτον για να τον αποκτήσει. Αυτό το απέδειξε πανηγυρικά στην πρώτη του επιστροφή ως αντίπαλος των "αγίων", με τον Ολλανδό στόπερ να πηγαίνει... καρφί στα αποδυτήρια των γηπεδούχων και να απορεί βρίσκοντας την πόρτα κλειδωμένη. Τελικά τον ειδοποιησε κάποιος και κατάφερε να βρει αυτά της νυν ομάδας του, της Λίβερπουλ...

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΚΑΤ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Λαλάνα, Λόβρεν, Κλάιν, Μανέ και Φαν Ντάικ... Τι κοινό έχουν αυτοί οι πέντε παίκτες της Λίβερπουλ; Όλοι τους έχουν κάνει από το καλοκαίρι του 2014 και μετά το δρομολόγιο Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ, με τους "κόκκινους" να έχουν πληρώσει σχεδόν 200.000.000 ευρώ στους "αγίους" για να πραγματοποιήσουν αυτά τα πέντε deals. Ε, με όλο αυτό το αλισβερίσι μεταξύ των δύο συλλόγων, δεν έχει και άδικο ο πιτσιρικάς φαν της Σαουθάμπτον που κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Λίβερπουλ την Κυριακη σήκωσε το παρακάτω πλακάτ: "Γεννήθηκα για να παίξω στην Σαουθάμπτον και έπειτα να πουληθώ στην Λίβερπουλ". Το αυτο-τρολάρισμα της χρονιάς...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ, ΟΕΟ;

Ο Τζόντζο Σέλβι ήταν εντυπωσιακός στη νίκη της Νιούκαστλ με 1-0 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δικαίως ανταμείφθηκε στο φινάλε με το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης. Ίσως μάλιστα με τον εν λόγω τίτλο να του έφυγε και κάποια τσαντίλα που πιθανότατα θα είχε στην ανάπαυλα, έχοντας δεχτεί μία μεγαλοπρεπή "ποδιά" από τον Άσλεϊ Γιανγκ κοντά στη γραμμή του πλαγίου άουτ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΖΟΖΕ, Η ΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ

Καταραμένος τόπος ποδοσφαιρικά είναι για τον Ζοζέ Μουρίνιο το "Σεντ Τζέιμσις Παρκ" αφού ούτε στην έβδομη συνολικά επίσκεψή του εκεί για το πρωτάθλημα (5 ως προπονητής της Τσέλσι, 2 ως τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) μπόρεσε να φύγει νικητής. Το ρεκόρ πλέον στο σπίτι των "καρακάξων" είναι 3 ισοπαλίες και 4 ήττες για τον Πορτογάλο, ο οποίος είχε και μία εξαιρετικά άβολη στιγμή την ώρα του ματς. Στην προσπάθειά του να πιάσει μία μπάλα όχι μόνο δεν το κατάφερε αλλά παραλίγο να φάει απίστευτη... τούμπα, βρίσκοντας με το πίσω μέρος των παπουτσιών του μπουκάλια με νερό που ήταν πίσω του και δεν τα είχε δει.

Η γκάφα του Φαν Ντάικ, το on air φλερτ του Γκατούζο και το πλακάτ της χρονιάς!
© AFP/GETTY IMAGES

Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ... ΦΛΕΡΤ

Η Μίλαν διέλυσε με 4-0 την SPAL πανηγυρίζοντας έτσι την τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία παιχνίδια για την Serie A και ο Τζενάρο Γκατούζο είναι στα πολύ... πάνω του! Φρόντισε μάλιστα να το "δηλώσει" με τρόπο εντυπωσιακό, μέσω ενός "αθώου" φλερτ με την Μόνικα Μπερτίνι , την παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού Premium Sport, που του πήρε συνέντευξη στο φινάλε του αγώνα. Ορμώμενη από την πρόσφατη δήλωση του Γκατούζο πως "η Μίλαν δεν έγινε ξαφνικά Μπραντ Πιτ, θέλω να μοιάζει με μένα που είμαι άσχημος" του είπε πως σιγά σιγά οι "ροσονέρι" μοιάζουν με τον τρόπο παιχνιδιού τους με τον Μπραντ Πιτ αλλά και ότι ο ίδιος είναι ωραίος άνδρας. Τότε εκείνος την ρώτησε με στιλ "είστε παντρεμένη;", η παρουσιάστρια του απάντησε "και εγώ είμαι αλλά και εσείς", για να καταλήξει ο "Ρίνγκιο" λέγοντας: "Ας το αφήσουμε εδώ καλύτερα, μην γίνει καμία ζημιά..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK