Η γκάφα του Μπουρδίσο χάρισε το ευκολότερο γκολ στην καριέρα του Μέρτενς!

Ο Ντρις Μέρτενς κλείνει τα 31 του χρόνια και τα γιορτάζει με γκολ κόντρα στην Τορίνο, που ήταν μία ευγενική... χορηγία του αμυντικού της "γκρανάτα", Νικολάς Μπουρδίσο. Δείτε το VIDEO!

Napoli's Dries Mertens celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Napoli and Real Madrid at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday March 7, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Napoli's Dries Mertens celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Napoli and Real Madrid at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday March 7, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Καλύτερη εκκίνηση στον αγώνα με την Τορίνο σε μία ημέρα που έχει τα 31α γενέθλιά του δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Ντρις Μέρτενς, με τον Βέλγο στράικερ να ανοίγει το σκορ για την Νάπολι σε ένα ματς που χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη η ομάδα του για να παραμείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Το γκολ το πέτυχε στο 25ο λεπτό και η αλήθεια είναι πως σπάνια το συναντάμε στα γήπεδα καθώς για να καταλήξει η μπάλα στην εστία της "γκρανάτα" χρειάστηκε να γίνει ένα πολύ μεγάλο λάθος από τον Νικολάς Μπουρδίσο.

Η γκάφα του Μπουρδίσο χάρισε το ευκολότερο γκολ στην καριέρα του Μέρτενς!

Ο έμπειρος Αργεντινός στόπερ, που στο παρελθόν έχει βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού, δέχτηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή από γύρισμα συμπαίκτη του και αντί να την απομακρύνει, επιχείρησε να κάνει κοντρόλ μέσα σε αυτήν.

Δεν είχε όμως "διαβάσει" σωστά τη φάση καθώς "άνοιξε" υπερβολικά το κοντρόλ και ο βραχύσωμος Μέρτενς που καιροφυλακτούσε, πήγε κατά μέτωπο και με κοντινό σουτ έπιασε στον ύπνο τον Μπουρδίσο και τον κίπερ Σίριγκου και έκανε το 1-0 για τους "παρτενοπέι".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΕΡΤΕΝΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΙΣΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK