Ούτε η γκολάρα του Σιμπασάκι σταμάτησε τον Βαλβέρδε!

Ο Γκάμπου Σιμπασάκι ήταν ο πρώτος που σκόραρε στη φετινή Primera Division κόντρα στην Μπαρτσελόνα όμως οι Καταλανοί έκαναν ανατροπή χάρη σε δύο αλλαγές του Βαλβέρδε (VIDEO).

Ούτε η γκολάρα του Σιμπασάκι σταμάτησε τον Βαλβέρδε!

Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η Μπαρτσελόνα όχι μόνο πήρε τις νίκες και βρέθηκε στην κορυφή (+4 από την Ρεάλ Μαδρίτης) αλλά κράτησε και ανέπαφη την εστία της.

Αυτό πάντως δεν κατάφερε να το κάνει στην έδρα της Χετάφε για την 4η αγωνιστική, με την ομάδα της Μαδρίτης να ανοίγει το σκορ απέναντι στους Καταλανούς στο 39' και μάλιστα με σούπερ εντυπωσιακό τρόπο: με τον Ιάπωνα μέσο Γκάμπου Σιμπασάκι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με βολίδα από το ύψος της μεγάλης περιοχής!

Το γκολ αυτό, που έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, έφερε πονοκέφαλο στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είχε δει λίγο νωρίτερα τον Ντεμπελέ να αποχωρεί τραυματίας, όμως το φινάλε τον βρήκε και πάλι χαμογελαστό αφού οι "μπλαουγκράνα" έκαναν την ανατροπή χάρη σε δύο παίκτες που μπήκαν αλλαγή στο ματς.

Ο Ντένις Σουάρες πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου μέρους και στο 62' ισοφάρισε ενώ ο Παουλίνιο μπήκε στο 77' και έβαλε το νικητήριο γκολ για τους Καταλανούς στο 84ο λεπτό, σφραγίζοντας έτσι την 4η νίκη τους στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

ΧΕΤΑΦΕ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-2

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Μπαρτσελόνα στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK