Η άποψη του φυσιοθεραπευτή για τον Σουάρες και η αντίθετη γνώμη της οικογένειας

Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με το φυσιοθεραπευτή Κρις Μόλκιν, ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πάρει χρόνο συμμετοχής αν η περίοδος αποκατάστασης κυλήσει ομαλά. Διαβάστε την άποψη της μητέρας και της αδερφής του Ουρουγουανού διεθνή.

Η άποψη του φυσιοθεραπευτή για τον Σουάρες και η αντίθετη γνώμη της οικογένειας

"Σε τι κατάσταση θα βρίσκεται σε τρεις εβδομάδες; Αυτό είναι το ερώτημα. Πρέπει πρώτα να αποκατασταθεί το πρόβλημα, κατόπιν να εξασκηθεί, να προπονηθεί και τέλος να διαπιστωθεί αν είναι εις θέση να αγωνιστεί. Πρόκειται για ένα μεγάλο ερώτημα.

Είναι ένα πραγματικό δίλημμα που θυμίζει την περίπτωση του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος τραυμάτισε το μετατάρσιό του πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006. Μιλάμε για μία μάχη κόντρα στο χρόνο", είπε αρχικά ο 46χρονος.

Ο Λουίς Σουάρες δεν έχει χάσει ποτέ αγώνα της Λίβερπουλ εξαιτίας τραυματισμού, γεγονός που αποτελεί ενθαρρυντικό σημάδι για την ανάκαμψή του, σύμφωνα με τον Κρις Μόλκιν: "Φανταστικό ρεκόρ. Αυτό σημαίνει ότι οι μύες γύρω από την άρθρωση του γονάτου βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Υποθέτω πώς έχει καλό μυϊκό όγκο, επομένως θα προστατευθεί το γόνατό του".

Η άποψη του φυσιοθεραπευτή για τον Σουάρες και η αντίθετη γνώμη της οικογένειας

Η άποψη του φυσιοθεραπευτή για τον Σουάρες και η αντίθετη γνώμη της οικογένειας

Ο Λουίς Σουάρες με καροτσάκι

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται συνήθως για την πλήρη αποκατάσταση από επέμβαση στο μηνίσκο είναι τέσσερις με έξι εβδομάδες, ωστόσο δεν αποκλείεται ο αθλητής να επανέλθει νωρίτερα ή αργότερα.

Ο Κρις Μάλκιν, πάντως, υποστηρίζει ότι ο Ουρουγουανός διεθνής δεν πρέπει να καταπονήσει τον οργανισμό του για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά να ξεπεράσει σταδιακά τον τραυματισμό του και να επιστρέψει υγιής για την προετοιμασία της Λίβερπουλ ενόψει της νέας σεζόν.

Στο τέλος των δηλώσεών του, πάντως, ο παλιός ποδοσφαιριστής της Τρανμίρ, της Μίλγουολ, της Μπλάκπουλ και της Τσέστερ έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα στους φίλους της "σελέστε": "Τα καλά νέα είναι ότι η τεχνολογία στις μέρες μας είναι καλύτερη. Ακόμα και την ημέρα της επέμβασης οι άνθρωποι μπορούν να περπατήσουν. Είναι επέμβαση ρουτίνας".

Η μητέρα του άτυχου ποδοσφαιριστή, από την πλευρά της, είπε: " Η επέμβαση έγινε και δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Το πρόβλημα του Λουίς δεν ήταν τόσο σοβαρό όσο νομίζαμε", ενώ η αδερφή του δεν ήταν τόσο αισιόδοξη: "Τις ημέρες των αγώνων δεν θα μπορεί να παίξει, αλλά να κάνει φυσιοθεραπεία".

H επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο "Médica Uruguaya" του Μοντεβίδεο και σύμφωνα με την Σάντρα Ντίας, τη μητέρα δηλαδή του ποδοσφαιριστή, εφαρμόστηκε τεχνική λέιζερ.

Διαβάστε ακόμη:

Κίνδυνος με τη συμμετοχή Σουάρες στο Μουντιάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK