ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η γνωριμία Καραγκούνη με τον νέο ιδιοκτήτη της Φούλαμ

Η Φούλαμ πέρασε στα χέρια του Σαΐντ Καν από εκείνα του Μοχάμεντ αλ Φαγέντ και ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου είχε την πρώτη γνωριμία του με τους παίκτες της ομάδας, μεταξύ των οποίων και με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Η γνωριμία Καραγκούνη με τον νέο ιδιοκτήτη της Φούλαμ

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος επέστρεψε για μία 2η σεζόν στους Λονδρέζους μετά από την περσινή, όπου ψηφίστηκε από τους φιλάθλους ως ο 2ος πιο καλύτερος παίκτης (πίσω μόνο από τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ), είχε μία χειραψία με τον Αμερικανοπακιστανό επιχειρηματία, κατόπιν συστάσεων από τον Μπρέντε Χάγκελαντ.

Ο αρχηγός της Φούλαμ έπαιξε το ρόλο του μεσολαβητή στη γνωριμία των δύο πλευρών, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η ομάδα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας και πριν από το φιλικό παιχνίδι με τη Σαπρίσα της Κόστα Ρίκα.

Οι Άγγλοι αναδείχθηκαν νικητές στα πέναλτι με 5-3 (2-2 κανονικός αγώνας), με τον Καραγκούνη να ευστοχεί στην εκτέλεσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK