Η Γούεστ Χαμ υπέγραψε με τον Κάρλτον Κόουλ της… Γούεστ Χαμ
Την υπογραφή συμβολαίου 18μηνης διάρκειας με τον Κάρλτον Κόουλ ανακοίνωσε η Γούεστ Χαμ. Το παράδοξο της ιστορίας είναι πως ο 30χρονος επιθετικός ανήκε από τον Οκτώβριο στη λονδρέζικη ομάδα!
Σε αυτό το διάστημα ο Άγγλος φορ σκόραρε τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα (τρεις στα τελευταία έξι ματς) και… έπεισε ότι αξίζει ένα “μόνιμο” συμβόλαιο στα “σφυριά”, από τα οποία είχε φύγει ως… ανεπαρκής στο τέλος της περασμένης περιόδου.
Ο Κόουλ δεν είχε βρει ομάδα αποχωρώντας από το “Άπτον Παρκ”, αλλά ο Σαμ Αλαρντάις αναγκάστηκε να τον επαναφέρει στο ρόστερ λόγω των τραυματισμών του Άντι Κάρολ. Πέρασε με επιτυχία τη δοκιμαστική περίοδο και κέρδισε για πολλοστή φορά την ευκαιρία να παίξει στους πρωτευουσιάνους, με τους οποίους συνδέεται άρρηκτα από το 2006.
Μέσω αυτών μάλιστα έφτασε μέχρι την εθνική Αγγλίας (επτά συμμετοχές) χωρίς όμως ποτέ να δικαιολογήσει τον προ 8ετίας ντόρο που γινόταν για το όνομά του.
* Διαβάστε και… γελάστε τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε την είδηση της παραμονής του Κόουλ στη Γουέστ Χαμ το FourFourTwo