Η ιαπωνική διαφήμιση του Μέσι που θέλει να ξεχάσει

Έχεις δει τον Λιονέλ Μέσι γεμάτο κρέμα προσώπου να μιλάει ιαπωνικά; Αν όχι, ήρθε η ώρα.

Ο Λιονέλ Μέσι σε διαφήμιση της ιαπωνικής εταιρίας Angfa
Ο Λιονέλ Μέσι σε διαφήμιση της ιαπωνικής εταιρίας Angfa YOUTUBE

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών μπορεί να θυμίζει... Τζόι Τριμπιάνι από τα Φιλαράκια; Αν η απάντηση είναι "όχι", τότε ο Λιονέλ Μέσι έκανε κάτι πολύ λάθος πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2013.

Μία διαφήμιση που ίσως έχει ξεχαστεί, αλλά η... αναβροχιά ειδήσεων λόγω κορονοϊού τη φέρνει ξανά στην επικαιρότητα, είναι αυτή του Αργεντινού επιθετικού για λογαριασμό της ιαπωνικής εταιρίας καλλυντικών προϊόντων Angfa. Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα έπρεπε να διαφημίσει τη νέα κρέμα προσώπου της εταιρίας με την επωνυμία Scalp-D και για να το κάνει αυτό, πρωταγωνίστησε σε μία διαφήμιση σε δύο μέρη. 

Σε ένα εξ αυτών απλώνει την κρέμα κυριολεκτικά σε όλο το πρόσωπο, με συνέπεια να γίνεται εμφανές το ποιος είναι μόνο από τα μαλλιά του. Το χειρότερο όλων είναι πως και στα δύο σποτ μιλάει ιαπωνικά: "Ο Μέσι είναι καθαρός!" 

Η διαφήμιση προϊόντων της Ιαπωνίας σε καμία περίπτωση δεν είναι κατακριτέα, ωστόσο υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι. Υπάρχει ο τρόπος του Μέσι που... παστώθηκε με το προϊόν ακόμα και στα μάτια και μίλησε ακόμα και ιαπωνικά, υπάρχει και ο κουλ τρόπος του Νεϊμάρ για σαμπουάν της ίδιας εταιρίας.

 

News 24/7

24MEDIA NETWORK