Η ηλικία απόσυρσης του Μπουφόν

Με συνέντευξή του στην "Equipe", ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποκάλυψε σε ποια ηλικία προτίθεται να αποσυρθεί από τη δράση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Η ηλικία απόσυρσης του Μπουφόν

"Δεν θέλω να κάνω γκεστ εμφανίσεις ως αναπληρωματικός τερματοφύλακας", είπε αρχικά ο φύλακας-άγγελος της Γιουβέντους, προτού ανακοινώσει την ηλικία που προτίθεται να ανακοινώσει την απόσυρσή του.

"Θέλω να συνεχίσω ως βασικός μέχρι την ηλικία των 40 ετών και μετά θα αποσυρθώ", απάντησε σχετικά ο 37χρονος γκολκίπερ, ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε ότι το "δέσιμο" με την Πάρμα και την Γιουβέντους δεν τον ώθησε σε μεταγραφή στο εξωτερικό.

Εντούτοις, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεν δίστασε να παραδεχθεί: "Η μοναδική στεναχώρια μου είναι ότι ποτέ δεν αγωνίστηκα στην Premier League. Θα ήθελα να δοκιμαστώ σε αυτό το πρωτάθλημα και να παίξω σε γήπεδα που έχουν τόσο σπουδαία αθλητική κουλτούρα".

Ερωτηθείς για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί, ο τερματοφύλακας της "γηραιάς κυρίας" απάντησε: "Θα έλεγα ψέμματα αν έλεγα ότι δεν το σκέφτομαι".

Αναφερόμενος στις επικείμενες μονομαχίες με την Μονακό για την προημιτελική φάση του Champions League, ο πολύπειρος γκολκίπερ τόνισε: "Είναι ένα τρόπαιο που δεν έχω κατακτήσει και, προφανώς, το σκέφτομαι. Πάντως, δεν θα με εκπλήξει αν τα καταφέρω πριν από το τέλος της καριέρας μου, καθώς έχω εργαστεί σκληρά και όταν εργάζεσαι σκληρά η ζωή πάντα σου επιστρέφει κάτι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK